gronstacity -

~*~Snö~*~

PUBLICERAT ♥2009-02-26 @ 09:33:24
MERA snö =0) Jaa, jag tycker om snön & vintern men inte när det blir för kallt... Men idag är det ju lagom med 0,8 minusgrader =0)

Nu ska jag iväg & skjutsa mammis till jobbet, hennes bil startar inte men idag ska hon fixa ett NYTT batteri (hon har inte bytt batteri i bilen sen hon köpte den ny, år 2000) När jag lämnat av henne så ska jag & Lillgubben gå promis i snövädret innan jag börjar jobba =0)

Ha en bra dag & kram på Er!!




koMMenTarer
Postat av: Linnea

Sckoersöt han är vovven din!!

Haha, ÅÅ va glad jag blir om jag kan glädjesmittas :-D

Ja...bilar är det alltid nå jäkla skit med, alltid ngt som ska fixas, lagas & kosta skjortan! Men bara att ni tar det när du känner att ni verkligen kan! :) Känn ingen stress. Vi tackar för kramar å pussar! =) Desamma till er :-D

2009-02-26 @ 18:31:20
URL: http://linneasekgkurva.blogg.se/
Postat av: lotta, Juni o Cola

här har vi också massor med snö..hittade dig genom divärse länkar. vilken fin blogg du har å hund:) vi har också en retriver fast en flat:)

2009-02-26 @ 18:41:16
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: LottaS

Oh, vilken härlig bild i dag igen!

2009-02-26 @ 21:32:35
URL: http://metrobloggen.se/golden
Postat av: Anonym

En flat retriver?Vad är det för ras?

2009-02-26 @ 23:18:40
Postat av: always

Namninsamling - Förbjud att barn hängs ut på nätet! - Hänger du med på det här?

Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.



Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.



Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.



Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. "Ibland finns det en naiv inställning till nätet".



Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.



Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.– Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som "dammsuger" olika sajter i jakt på bilder på barn.



Det är inte bara små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.



Namnlista att skriva på

http://www.namninsamling.com/always1



Mer information finns på hemsidan , om vad som kommer att ligga med i skrivelsen till socialministern. Det ska finslipas. Men i det stora hela går det väl ut på vilka risker barn utsätts för på nätet. Det är ju inte bara pedofiler. Det finns ju annat också, som exempel "mobbing"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0