gronstacity -

En liten tripp...

PUBLICERAT ♥2012-06-23 @ 08:23:00
... på 70 mil blev det :D
Vi for hemifrån vid 9 & första stoppet blev Gimårasten (tror jag att det heter) ha,ha, vilken koll man har ;) Barnen matade dom gulliga änderna med bröd :)
 
Även vovvarna fick ut & sträcka på benen lite :) Nästa stopp blev på macken i Gällö där vi var in & köpte frukost. Sen vidare mot Duved & överraskade lillesyrran, hon blev bra snopen :D Var på ICA i Duved & köpte glass & mumsade i oss :) Sen for vi vidare.

En sväng in i Norge blev det också :)


Vid 17 tiden var det dags för vovvarna att få mat & efter det blev det en  långprommis så att dom fick göra ifrån sig.
 
Helt slut, efter långprommisen som blev dryga 3 km :D
 
På prommisen så fick vi se en groda...
 
...& en liten fågelunge som låg på backen, den hade väl inte lärt sig flyga riktigt den lilla, hoppas att den hittade hem till sin mamma & syskon♥ 


Vi började ju bli ganska så hungrig... men inte många ställen som har öppet sent på en midsommarafton,, inget man tänkte på när man drog iväg precis,, så inget hade vi med oss heller. Men vi hade tur att macken i Mörsil hade öppet så vi kunde köpa korv, det räddade våra liv kan jag säga ;) Behöver jag säga att det var super~duper~mega~fett~gott!?!
 
Stannade till i Östersund också & tittade på alla militärflygplan, bilar osv.
 
 
 
Kl 00.00 var vi hemma igen efter en jättebra dag, kanonväder med sol, men ändå inte föör varmt, helt perfekt, mycket bilåkande, men barna älskar ju att åka långt :D
 
 
 
 
 
 

koMMenTarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0