gronstacity -

Första Advent...

PUBLICERAT ♥2008-11-30 @ 20:33:41
& jag har inte fått fram en enda julgrejj... Men, men, det är ju inte försent än ;0)

Det gick bra att vara hos mammis idag på kiosken & hjälpa till =0)

Ingen julskyltning blev det heller, men det gör inget, har ju varit ganska så trist väder idag med regn & snöblandat regn... Hoppas bara att inte snön försvinner nu, det skulle inte vara skoj!!

Nu är det dags för kvällspromisen med Lillgubben.
Men bara en historia först...

Min svärfar Sven sökte läkarhjälp mot sin huvudvärk förra veckan. Läkaren hade en god och en dålig nyhet.
- Jag kan bota din huvudvärk, med då måste jag kastrera dig. Du har ett ovanligt symtom som gör att dina testiklar trycker mot din ryggrad och det gör att du får denna hemska huvudvärk. Den enda lösningen för att minska på trycket är att ta bort dina testiklar.

Min svärfar blev chockad och ledsen, men när han senare lämnade sjukhuset var det utan huvudvärk, för första gången på 20 år! Fast han kände att en viktig del av honom saknades. Men som han gick där ner för gatan upptäckte han att han kände sig som en helt ny människa. Han kunde börja ett helt nytt liv, sa han. Han fick syn på att skrädderi och tänkte att han kunde unna sig en ny kostym. Han gick in i affären, den gamle skräddaren tittade på honom och sa:
- Storlek 52?
- Hur i all sin dar visste du det?
- 60 år i yrket, svarade skräddaren.
Kostymen satt perfekt och min svärfar ville ha en passande skjorta till.
- Storlek C56? gissade skräddaren och visst stämde det!

Och när svärfar ändå var igång handlade han ett par kalsonger också.
- Jag hämtar medium, sa skräddaren.
- Ha! Där fick jag dig allt! Jag har haft storlek extra small i 18 år!
Skräddaren skakade på huvudet och sa:
- Du kan inte ha storlek extra small, det skulle pressa dina testiklar upp mot ryggraden och då skulle du få en helvetes huvudvärk!

Tjillevippen!!

Jag är med & tävlar...

PUBLICERAT ♥2008-11-30 @ 00:05:23
om en ny bloggdesign, juldesign, hos Mimmis design hon är ju grym på att göra bloggdesigner kan jag säga!! Jaa, så nu är det bara att hålla tummarna på att JAG vinner den FINA juldesignen =0)

Idag har jag hjälpt en kompis att flyttstäda... Ja men det är väl helt sanslöst... att fara bort & städa när man behöver städa här hemma!!

Ikväll var jag ner på byn (igen) & gick kvällspromis med Lillgubben!! Det var såå himla härligt, mysigt väder, några grader kallt & snöade =0) Åh, vad jag skrattade åt Lillgubben när vi kom nära en lyktstolpe, snöflingorna skuggade sig ju på backen & han försökte ju att fånga dom, gullplutten där... Han flög ju runt som en stolle =0D TUR att ingen såg eller hörde mig när jag stog där & skrattade högt... Då skulle dom väl tro att det hade brunnit, påriktigt ;0D

Imorgon ska Steffen & jag hjälpa mammis på kiosken =0) Vi börjar ju inte förrän klockan 14 så det är ju skönt att kunna sova tills man vaknar!! Vi skulle hjälpa till, till klockan 16, 16.30 så när vi slutar så ska jag hem & göra middag, makaroner blandat med köttfärs, ett önskemål av min ♥mammis♥ & vad gör man inte för sin mamma!?!

Nu ska jag snoka runt på lite bloggar innan jag kryper under täcket!!

Puss & kram på er ALLA!!

Kolsvart
snok!!


I år har Lillgubben fått "vintersnok" (alltså med det menas att den har blivit lite rosa). I fjol vinter var den kolsvart. Men om jag har fattat det rätt, så blir den kolsvart till sommaren igen!!

~*~Advent~*~

PUBLICERAT ♥2008-11-28 @ 23:26:54
Jaa, på söndag är det första advent & min inspiration till att julpynta är lika med noll... Men , men, det ordnar sig, som det alltid gör =0)

Idag kom Lillesyrran & hälsade på oss, skoj!! Hon for ner & handlade åt mig, Gulliga hon <3, medans jag lagade middag, pärer & fiskgryta (fisk, tomat, grädde & dill) mums fillibabba kan jag säga!!

Hade ju helt glömt bort att betala räkningarna så det har jag fixat nu ikväll!!  Det är väl inte så konstigt heller... för dagarna bara rusar iväg!!

Vid 21 tiden for jag ner på byn & gick kvällspromis med Lillgubben, men vad otäckt tyst det var, alltså jag menar verkligen TYST, inte ett ljud när jag klev ur bilen... Trodde ju nästan att öronen hade trillat av, liksom ;0)

Just NU har jag sån himla lust att åka till stan imorgon & handla mat & kolla runt på olika affärer om man hittar något skoj... Det skulle vara nattöppet, det skulle passa mig perfekt ju, eftersom jag är en riktig nattsuddare. Vi får väl se hur det blir imorgon... Här kan det vända snabbt!!

Nää, nu ska jag kolla runt på nätet lite innan det blir sängen =0)

Go'natt & sov så gott ALLA!!


Så kan det bli...

PUBLICERAT ♥2008-11-27 @ 13:43:52
när man inte gör det som man ska göra...

(¯`°•.* Julklappar *.•°´¯)

PUBLICERAT ♥2008-11-26 @ 12:17:26
I alla år så har det ju varit så att man köper & köper för att det ska bli så många paket som möjligt. När man har frågat barnen vad dom önskar sig så har man ju sagt, nää, men det är alldeles för dyrt osv... Men innan man är klar med julklapparna så har man ju kommit upp i den summan ändå!! Men det blir ju så många paket med sånt som dom inte vill ha, bara för att det ska bli mycket paket!! Jättedumt tyckte ju jag!!  Så förra julen så pratade jag med barnen om att det dom önskade sig skulle dom få (inom rimliga gränser då, såklart!!) Så vi kom överrens om att det var bättre med ett eller två paket med något som dom verkligen vill ha istället för jättemånga paket med sånt som dom inte vill ha!!

NU ska jag ut i det fina vädret med Lillgubben!!

Tjillevippen på en stund!!

Nyss kommit hem...

PUBLICERAT ♥2008-11-25 @ 17:42:03
men ska snart iväg igen... Det var ett himla rännande =0)

Jag har varit nere på byn & gått långpromis med Lillgubben, men hu vad det kändes kallt, jag hade ju inte en aning om hur många grader det var men NU vet jag -10!! Men det var ju skönt när jag fått upp värmen =0)

Nicoline har gjort sig klar så nu är det dags att fara!! Mot ridskolan =0)


Ha en bra kväll!!

Tisdag!!

PUBLICERAT ♥2008-11-25 @ 08:10:47
Hejsan svejan på er ALLA!!
Jag hade iallafall tur igår, Lillgubben ville inte ut & morgonpinka förrän klockan var 13.30!! Snacka om sömntuta!! Jo, det är verkligen skönt att han inte vill ut tidigt på morgonen =0) Fastän det blåste så himla mycket igår så var det ändå skönt ute!!
Mycke snö har det ju kommit, mysigt =0) Hoppas bara att den får vara kvar nu då!!

Jag känner mig fortfarande inte pigg men förhoppningsvis så är det på väg att vända, för jag har iallafall ingen feber nu =0) Bra det, för jag måste uträtta lite ärenden idag!! Men nu ska jag läsa lite bloggar & sen stoppa något i magen. Efter det ska jag ta & krypa ner under täcket & slötitta på teven & försöka sova en stund!! Blir ju lite dåligt med sova när man har hosta!!

Puss & Kram!!
Tjillevippen på en stund!!

~"Den friske har många önskningar, den sjuke bara en!!"~


♥Våran LillTotte♥
Namnet är efter hennes mamma, som vi trodde var en pojke när vi fick hem henne!! & som det senare visade sig, att det inte var  ;0D

Jag är fortfarande...

PUBLICERAT ♥2008-11-24 @ 09:49:29
snorig, hostig & febrig!! Hoppas verkligen att jag blir pigg snart, det är inte skoj att vara sjuk heller!!

Ute är det värsta blåsvädret, det är runt 3 minusgrader med känns som typ -30... Snöar pyttelite gör det också. Hoppas att det lugnar sig med blåsten tills jag måste ut med Lillgubben. Har jag tur så sover han ända till kl13 idag!!

Nu ska jag ta något mot febern & lägga mig under täcket & slötitta på teven lite.
Senare ska jag ringa några samtal angående en ny praktikplats.

Ha en bra dag ALLA!!
Tjillevippen på en stund!!

Konstig dröm...

PUBLICERAT ♥2008-11-23 @ 05:01:04
Jag vaknade kl 3 av att jag drömde jättekonstigt!! Jag var pytteliten & sprang omkring bland bokstäverna i Mamma Beckas blogg =0) Jaa, ni hör ju själva... & jo, jag har feber & det är nog inte bara en temp på 38 grader utan närmare 48 ;0) Som det känns iallafall!! Just nu håller nog febern på att släppa för jag svettas så ini tusan!!

Igårkväll strax före 21 så fick jag för mig att vi skulle gå kvällspromis i elljusspåret, jaa sagt & gjort vi blåste ner & började gå. Jag hade ju inte en aning när ljuset skulle släckas för jag tittade men det stod ingenstans om det... Så jag tänkte att det tänds nog när det skymmer & släcks när det blir ljust ute... Men tänk så fel jag hade, när vi gått i ca en halvtimme så vad händer? Jo det blir kolsvart!! Det var ju tur att jag hade med mig mobilen för jag har ju en lampa på den =0) Jag blev ju faktiskt brydd att det släcktes redan 21.30... Men nu vet jag ju iallafall det tills nästa gång =0) Det var ganska så kallt 13 minusgrader men det var skönt som tusan!!

Jag har försökt att somna om men det är omöjligt!! Så istället för att ligga & vrida & vända mig i 18 tusen varv så klev jag upp & hamnade här naturligtvis =0)

Till middag åt vi pommes & fläskfilé gryta. Jag har ingen aning om det smakade bra för jag är såå förkyld så jag har tappat både smaken & lukten. Men barna sa att det var supergott!! Det är ju allt himla trist att inte känna vad det smakar det man äter!!
NU ska jag kolla lite bloggar. BRA att det finns något att fördriva tiden med när man inte kan sova =0)

Våran kissebäbis som ofta får vara modell när jag leker med kameran =0)

Tjillevippen på en stund!!

~*~Lördag~*~

PUBLICERAT ♥2008-11-22 @ 09:14:43
Hejsan svejsan ALLA!!
Här snöar det för fullt & det är 6 grader kallt!! Det är bara solen som fattas!! Idag är det storstädning som gäller här, fastän det finns ju mycket roligare saker att göra, men ibland så bara måste man göra tråkiga saker också!! Det roligaste med städning är ju när det är klart!!

Igårkväll var jag till min bästaste L-L på Aloe Vera Party med fotspa!! Mysigt var det!! Skönt också för den delen =0) Det är inte så ofta man tar sig tid att ta fotbad... Men det är ju såå skönt!!

Jag måste ju även komma ihåg att lämna in Lotto med joker & hoppas på turen, att jag vinner =0) Konstigt att dom alltid drar fel nummer... ;0)

Snoriga & hostiga är vi också men Johanneh har klarat sig, än så länge!!

Nää, om jag ska få någonting gjort här idag så är det bäst att sätta fart!!

Ha en BRA dag ALLA!!
Tjillevippen på ett tag!!

NU har Lillgubben vaknat!!

PUBLICERAT ♥2008-11-21 @ 12:29:38
Så nu ska vi gå ut så han får snoka efter mat =0) Alldeles nyss såg jag att solen kikade fram men den försvann lika fort... Har vi tur så kanske den kommer fram igen!!  Nää nu skäller han som en stolle & vill ut...

Tjillevippen på en stund!! Ha en bra dag ALLA!!

Vi har nästan nyss kommit hem!!

PUBLICERAT ♥2008-11-20 @ 21:50:13
Vi har varit på kurs med Lillgubben, jag & tjejerna =0) Nicoline & Johanneh satt mest inne i fikarummet medans vi tränade. Nicoline passade på att göra sina läxor i svenska & matte. Det var ju bra så att det är gjort!!
Nu ska jag fika något, man blir ju hungrig av att vara på kurs ju!! Sen blir det att krypa ner i sängen & kolla på teve, man blir ju trött också av att vara på kurs =0) Sådär mysigt trött, liksom!!
Så natti, natti & sov så gott ALLA!!

Sex...

PUBLICERAT ♥2008-11-19 @ 15:46:16
Gå in i mapp sex i dina bilder och ta fram bild sex, & beskriv/förklara...

Lillgubben när han bara var en liten plutt =0) Lika söt DÅ som NU!!

Ide'n till detta inlägg hittade jag hos Veronica =0)

Tjillevippen på en stund!!

Onsdag!!

PUBLICERAT ♥2008-11-19 @ 09:17:49
Hejsan svejsan ALLA!!
Jag kanske har hittat en ny praktikplats nu, men bara kanske, men jag återkommer med det när jag vet hur det blir =0)

Igår skjutsade jag Nicoline & kusin J på ridskolan & när jag hämtade dom så visade dom att en kossa hade fått en kalv. Men hu vad liten & söt den var!! (Klicka på bilderna om du vill, så blir dom större)
 

Hu vad jag fryser... Jag tror att jag ska ta & krypa ner under täcket ett tag & se om jag får upp någon värme!!

Tjillevippen på en stund!!


Jag är ledsen...

PUBLICERAT ♥2008-11-18 @ 08:02:43
Hejsan ALLA!!
Ja igår var ju det ju första dan på praktiken & det gick bra =0) Jag började kl 7 & kom strax innan. Jag kom in & hejade på personalen & fick även träffa min handledare. Hon visade mig ner till omklädningsrummet, jag bytte om & skulle gå upp igen men jag hittade inte tillbaka???? Snacka om DÅLIGT lokalsinne!! Jag började att gå runt där nere i källaren & fundera på vart i hela friden jag kommit in i för dörr... Jag skrattade för mig själv =0D & tänkte, vad faan det är ju helt sjukt, vart kom jag in någonstans...Hade INTE en blekaste aning faktiskt!! Precis när jag skulle prova en dörr & öppnar den försiktigt så kommer handledaren så jag håller ju på att skrämma slag på stackarn!! Oj, oj, oj hur det kan bli =0D Alla var jättegulliga & trevliga MEN jag fixar inte detta med lukterna... (Jag beundrar verkligen dom som jobbar med detta!!) Det känns inge kul alls för jag hade verkligen sett fram emot denna praktik & trodde ju att detta var något för mig!! Alla jag träffade igår var så trevliga & lättsamma & bara det gör att det känns jobbigt. Så nu är det bara att fundera vidare... + att leta reda på en NY praktikplats & gå igenom samma sak igen, nytt ställe, nya människor osv!!

& Tjillevippen på en stund!!

Måndag!!

PUBLICERAT ♥2008-11-17 @ 04:35:58
Hejsan svejsan ALLA!!
Jag vaknade kl 3.20... Det var ju bara att kliva upp & se glad ut & det gjorde jag ju också =0D

Igår på specialsöket körde vi ute en gång. Det är såå himla roligt att titta på Dahnino när jag säger svamp & han börjar flamsa runt som värsta pajasen =0D Man ser verkligen hur kul han tycker att det är!! Mitt i flamset så dyker han rakt på burken med svamp i & jag blir såå himla stolt!! Skulle det vara någon med som inte känner oss så skulle dom aldrig tro att min Lillgubbe skulle klara detta, kan jag säga...Så du förstår ju... Tänk om ALLA hundar fick chansen att få prova på specialsök!! Det är så himla skoj både för hunden & ägaren!!

Idag är det ju första dagen på praktiken, det ska bli skojsigt men hu vad nervös jag är... Men jag vet att det går över när man väl har träffat alla & lär känna dom lite!!
Lillesyrran sover här så hon kan passa Lillgubben =0)
Skönt så att jag slipper dra ut han så tidigt, han som är van att sova till kl 11, 12 & ibland ända till kl 13!! Sömntutan min!!



Ha en bra dag ALLA!!
Tjillevippen på ett tag då!!

Söndag!!

PUBLICERAT ♥2008-11-16 @ 13:37:57
Idag blir det kurs för mig & Lillgubben, specialsök!! Det ska bli skoj!! Jag har nästan nyss kommit in, jag har varit ute med Lillgubben & lekt & tränat med honom. Han är så duktig så, när han vill ;0) Nu sover han som en gris!! Bra att han sover nu, så att han är pigg tills vi ska på kursen =0)

Nu ska jag stoppa nåt i magen & göra mig klar innan vi ska dra!!




Tjillevippen på en stund!!

Lite funderingar...

PUBLICERAT ♥2008-11-15 @ 10:00:51
på bla: 
*Varför upptäcker man alltid att katten har mask, när allt är stängt?

*Varför går tiden så himla fort när man har en tid att passa?

*Varför går tiden så sakta när man väntar på något?

*Varför vaknar man före väckarklockan, när man inte måste upp?

Blir ett kort inlägg detta för nu ska jag ut med Lillgubben & ge han mat + träna & leka med honom =0)
Efter det blir det frukost innan jag far & handlar, så slipper det ju bli såå mycket onödiga grejjer. Nicoline har som önskemål att vi ska äta tacos idag & det blir det tror jag för det är ju såå himla mumma



Puss & Tjillevippen på en stund!!

~*~Praktiken~*~

PUBLICERAT ♥2008-11-13 @ 12:00:01
Nu har jag varit & hälsat på där jag ska ha min praktik. Det gick bra =0) Lite nervös var jag allt men som sagt, det gick ju bra & C var himla trevlig!! Jag börjar på måndag klockan 7 =0) Jag kommer att vara nästan lika nervös då, det tar ju ett tag innan man lär känna dom som jobbar där & dom som bor där & vad jag ska göra & hur men det ordnar sig =0) Det ska bli spännande att se om detta är ett yrke för mig, annars vet jag inte vad jag ska hitta på... Men det får jag väl fundera på då isåfall!!

Nu ska jag snart dra iväg igen, det är ett himla rännande idag. Jag ska snart ha utvecklingsamtal med Steffen. Men sen så har jag gjort alla samtal till nästa sväng, skönt!!



Nu ska jag stoppa nåt i magen innan jag far.

Tjillevippen på en stund!!

Torsdag!!

PUBLICERAT ♥2008-11-13 @ 08:15:53
Hejsan svejsan!!
Idag klockan 10 ska jag hälsa på där jag ska börja min praktik =0) Spännande men såå himla pirrigt!! Det går väl över när man väl har kommit dit!!

Kvällspromisen igår blev precis när oskyldigt dömd började så jag spelade in det. Tänkte ju att jag kunde titta på det när jag gick & la mig...Men det hade inte blivit inspelat!! Vad sur jag blev men jag får kolla på reprisen istället!!

Nu ska jag göra mig klar så jag hinner med att gå promis med Lillgubben också innan jag ska iväg.

Bilden föreställer ett kattöga!! Tittar man noga så ser man att träden & solen speglas i ögat!! Coolt om jag får säga det själv så =0)

& Tjillevippen på ett tag!!

Jahapp, då var jag...

PUBLICERAT ♥2008-11-12 @ 16:49:59
3600 spänn fattigare då...
Men nu åker jag ju mycket säkrare iallafall =0) Men jag måste beställa hjulinställning & det är ju inte heller gratis... Men det är ju inte såå himla billigt att måsta köpa nya bakdäck varje gång det är däckbyte!! Hmm, jag funderar skarpt på att köpa en cykel ;0)

Nu ska jag strax fara till Fränsta & hämta min nya trådlösa telefon =0) Jag måste handla lite också, men jag är ju hungrig nu så det blir väl som vanligt då...Mycket onödiga grejjer!! Jag blir ju sugen på typ ALLT, när jag är hungrig & handlar. Till middag idag blir det snabbmakaroner blandat med köttfärs, snabbt, enkelt & GOTT!! Jag ÄLSKAR köttfärs!! Skulle nog kunna äta köttfärs varje dag!!

Nä nu måste jag dra så jag får komma hem & fixa käk någongång!! Jag är ju hungrig som en varg!! Jag har glömt att äta något idag?? Hur man nu kan glömma bort att äta??...



Tjillevippen på ett tag!!

Onsdag!!

PUBLICERAT ♥2008-11-12 @ 07:51:23
Hejsan svejsan!!
Idag ska jag lägga på nya vinterdäck!! Jaa, jag vet att jag skulle ha gjort det för länge sen.... Men idag så, bättre sent än aldrig, liksom

Här är den mumsiga bakelsen som Lillgubben fick igår på sin 1 ½ års dag

Lillgubben tyckte att det var mumsfillibabba!!

"De där fruntimren som annonserar efter bekantskap luras nog bara. De är inte alls ute efter bekantskap.
De vill bara samla på fotografier av karlar.
Så fort man skickar sitt fotografi slutar dom nämligen att skriva" ...

Nä, Nu ska jag kolla lite bloggar & sen ska
jag försöka få någonting gjort här =0)

Tjillevippen på en stund!!

Idag blir....

PUBLICERAT ♥2008-11-11 @ 08:25:31
Lillgubben♥ 1 ½ år!! Så idag blir det en bakelse till honom, plättar med sylt & vispad grädde Jaa, jag vet att jag är töntig men det FÅR man VARA när man har vovve, har jag hört!!


Tjillevippen på en stund!!

Måndag!!

PUBLICERAT ♥2008-11-10 @ 07:55:05
Halloj!!
Snart ska jag skjutsa mammis till doktorn för hon ska ta lite prover.
Medans hon gör det så ska jag passa på
att gå promis med Lillgubben =0)
Vad underbart det är att ha hund, man kommer ut på promenix, i skogen, på kurser m.m Jag mår SÅ BRA av det =0)
Det blir tidigt för Lillgubben idag, han som brukar sova till 11, 12 & ibland ända till klockan 13!!

 

Nä nu måste jag dra.
Så Tjillevippen på en stund!!

NU har jag beställt...

PUBLICERAT ♥2008-11-09 @ 00:00:27
en NY trådlös telefon. Jag får ju spunk på min... Jag ser ju inte vem som ringer, inte vart jag ringer & inte vem som har ringt... Det blev en  SIEMENS GIGASET C470 DUO-PACK 

Så sen kan jag prata hur länge som helst, typ... när det tar slut på batteriet i den ena
så är det bara att byta till den andra, kanonbra ju!! =0)

Nu ska jag kolla om det är nåt på teven att somna till. För risken om jag sitter kvar vid datorn är att det blir alldeles för länge...


Puss på er & sov så gott!!

Ingen film blev det...

PUBLICERAT ♥2008-11-08 @ 18:46:29
barnen var alldeles för okoncentrerad för det ... Dom måste ha fått för LITE friskluft idag, för då brukar dom kunna bli på det viset!! Så filmen får vi se en annan dag istället.

Nu ska vi mumsa i oss kyckling & ris

Tjillevippen på en stund!!

Tillbaka från skogen...

PUBLICERAT ♥2008-11-08 @ 14:36:24
levande

NU blir det film med barnen, vi ska se på Guldkompassen. Den ska vara bra säger dom som vet. Men jag har inte ens hört talas om den filmen

& Tjillevippen på en stund!!

Lördag =0)

PUBLICERAT ♥2008-11-08 @ 11:58:09
Nu blir det en tur bort till skogen med Lillgubben =0) Bara att hålla tummarna att man inte blir skjuten av någon skjutgalen jägare bara... Men sån otur ska jag väl inte ha!?!?

Jag hoppas att vädret blir lite trevligare, är lite väl grått ute nu tycker jag!! Men ibland måste det ju vara så, annars skulle man ju inte uppskatta det fina vädret lika mycket!!

Ha en bra lördag alla!!



Tjillevippen på ett tag!!

Trötter...

PUBLICERAT ♥2008-11-07 @ 22:38:32
är jag. Det tar på, att flänga runt... Jag & barnen var till Fränsta en sväng på em & sen vidare till Ånge & hämtade ut mitt nya körkort på posten. När vi var i Ånge så handlade vi på ICA. Dom hade så man fick provsmaka olika saker, frukt, ost & kex, pepparkakor, Nicoline hon smakade på allt =0) Vitlöksosten som hon provade var jättegod så en sån bit köpte vi. Jaa, det blev ju mycket onödigt också för jag var ju såå himla hungrig, då ska man ju inte handla... Vi köpte chips & dipp & dricka, vi brukar göra det & ha mysfredag =0) Nicoline & jag var så hungrig så vi köpte en bit grillad fläskfile' & delade på, på vägen hem i bilen =0) MUMS vad gott det var!!

Gick ut på kvällspromis med Lillgubben vid 20-tiden & var ute & gick till klockan var nästan 21.30, sen busade vi ute på gårn ett tag så vi var nog inte inne förrän klockan var 22. NU sover han som en gris & det ska jag också ta & göra, NU!!


 

Fredag...

PUBLICERAT ♥2008-11-07 @ 07:42:51
IGEN?? Den här veckan har verkligen gått fort!!

Igårkväll var jag på kurs med Lillgubben. Vi har börjat en ny kurs nu, istället för aktivitetskurs (agillity) så tränar vi nu olika moment i tävlingslydnad, så som fot, stanna kvar, rutan m.m. Lillgubben var ju lite flamsig först men det var ju inte så konstigt... Hans bästa vän var ju också med på kursen så han blev nog lite brydd att dom inte skulle leka när dom sågs. Men efter ett tag så brydde dom sig inte om varandra utan gjorde det vi skulle =0) BRA träning det med!!

Idag har jag tänkt att jag skulle ta tag i städningen & tvättningen, har lagt i en maskin som snart är klar. Men det är ju såå mycket annat som är roligare. Men jag ska försöka skynda på så att jag blir klar fort, om det nu går att bli klar... Jag har ju nästan hela fm på mig eftersom Lillgubben inte vill ut & morgonpinka förrän kl 11 halv 12 ungefär. När barna hade lov så blev det tidigare, typ vid kl halv 10. Men nu är dom ju i skolan igen så nu blir det senare & senare varje dag. Han är inte morgonpigg direkt, han kliver upp en sväng när jag väcker barna men när dom väl är uppe så går han & lägger sig igen & sover fram till 11, 12 & ibland ända till kl 13!!

NU: Kolla bloggar (Blir som ett beroende, liksom...)
SNART: Hänga tvätt
SEN: Plocka i diskmaskinen (Jag är verkligen GLAD att jag har den)
SENARE: Dammsuga (Inga söta & små dammråttor här inte, utan här är dom typ som värsta Tyrannosaurus rex (12-14 meter lång, vikt 6-7 ton) ;0P

Tjillevippen på en stund!!

Torsdag!!

PUBLICERAT ♥2008-11-06 @ 11:24:03
I morse klev jag upp strax före kl 6. Fick liv i barnen, som var segare än kolor ;0P Men upp kom dom & hann med allt dom skulle göra innan det blev dax att gå ner till skolbussen =0) Det är såå skönt när dom kommer upp i skaplig tid så man slipper stå där & säga, men skynda er nu då, ni måste skynda på så att ni inte missar bussen...

När barna hade gått så satt jag mig vid datorn en stund men när kl började att närma sig 9 så blev jag toktrött så jag fick lägga mig en stund att vila =0) Det var nog den FRISKA luften sen igårkväll =0)

Nu ska jag gå ut med Lillgubben så att han får snoka lite mat, istället för att jag ger han maten i skålen jämt så brukar jag kasta den på backen så att han får leta istället, bra aktivering & det är såå KUL att titta på då han snokar reda på det =0) Kattungarna brukar ju också vara med & få i sig en bit eller 5. När han ser kattungarna så får han så bråttom så han hoppar fram som värsta kaninen =0D Där står jag & skrattar som en stolle...


Tjillevippen på en stund!!

Tevekväll...

PUBLICERAT ♥2008-11-05 @ 21:00:57
blir det för mig nu. Jag ska titta på Oskyldigt dömd som börjar klockan 21 på 4:an. Jag ska även titta på Insider på 3:an som börjar kl 22. Efter det är det natti, natti för min del, jag är tröttare än trött!! Jag blev ute på kvällspromis med Lillgubben i över 1 ½ timme, det tar på, att vara ute i den friska luften men SÅ SKÖNT =0)
Ha en bra kväll ALLA!!
Puss & Go'natt!!


Sitter & väntar på...

PUBLICERAT ♥2008-11-05 @ 14:55:13
att klockan ska bli 15.30 för då ska jag skjutsa mammis till doktorn. Stackars lilla mammis, hon har fått en massa blåsor & sår i munnen så hon kan ju knappt äta något för att det gör såå himla ont.

På fm så ringde jag till C angående min praktik & vilken dag som passade bäst att jag hälsade på. Så på tisdag fm så ska jag fara ner & hälsa på, spännande =0) Så jag börjar alltså min praktik den 17 november & inte den 10 som jag har skrivit i ett tidigare inlägg.

Jag vill ha Photoshop men det är ju så förbaskat DYRT!! Okej det är väl säkert värt varenda krona, men ändå...
Just nu har jag en provperiod på 30 dagar som snart är slut... Jag tycker ju att det är så kul att göra egna bilder & sånt + att det finns ju massor med kula grejjer man kan göra med photoshop!!


Nää nu måste jag dra...

Tjillevippen på ett tag!!



Onsdag!

PUBLICERAT ♥2008-11-05 @ 10:44:36
Jag känner mig helt tom i knoppen... Jag kommer inte på något att skriva om just nu, så jag återkommer lite senare =0) Men en historia kan jag iallafall bjuda på =0)

Det här hände på nattåget mellan Luleå och Stockholm. En man och en kvinna fick dela sovkupé. De hade aldrig träffats förr, men det skulle nog gå bra ändå. Natten kom och de kröp till kojs. Hon i överslafen och han i underslafen. Mitt i natten vaknar kvinnan och fryser, så hon lutar sig över kanten och väcker mannen:
- Ursäkta mig, men jag fryser och undrar om inte du skulle kunna hämta en filt åt mig?
- Jag har ett bättre förslag, säger mannen. Vi kan ju låtsas att vi är gifta.
- Javisst, fnittrar kvinnan förväntansfullt.
- Bra, då kan du hämta din jävla filt själv! 

Tjillevippen på en stund!!

Tisdag!

PUBLICERAT ♥2008-11-04 @ 08:58:05
Igår var jag ju på arbetsförmedlingen så nu vet jag när jag ska börja min praktik. Det blir nu på måndag den 10, det ska verkligen bli spännande =0) Men samtidigt känns det såå himla pirrigt, nytt ställe där jag aldrig har varit, nya människor som jag aldrig har träffat... Det pirriga brukar ju gå över ganska så fort som tur är =0) Jag ska ringa till stället som jag ska göra min praktik på idag & bestämma en dag den här veckan som jag kan åka dit & hälsa på.

Min trådlösa telefon börjar att ge upp...Jag ser inte vart jag ringer, inte vem som ringer, inte vem som har ringt... Men jag är ju inte direkt brydd över detta. Den har varit med om mycket kan jag säga. Bla, legat ute i regnet, blivit tappad i golvet ett x antal gånger, fått varm o'boy spilld över sig m.m, men den har ändå funkat kanonbra =0)

NU: ska jag kika runt lite på nätet.
SEN: Frukost
SENARE: Ut & leka med Lillgubben =0)

Puss & hej på ett tag!!

Måndag!

PUBLICERAT ♥2008-11-03 @ 09:40:33
& lovet är slut. Det gick undan det, vill jag lova!! Nu är det till att vänta på jullovet =0) Men som dagarna bara rusar iväg nu för tiden så är vi ju snart där =0)

Igår på kursen så gick det kanonbra för Lillgubben =0) Han blir ju såå till sig när vi kommer in i rummet där specialsökbanan står, han tycker ju att det är såå himla kul så han vill ju upp på bordet direkt & börja snoka =0) Vi hade även störningar igår (dom andra i gruppen + 1 hund stog & tittade på) men Lillgubben brydde sig inte om det, han snokade på som vanligt =0) Aktivitetskursen (Agilityn) är ju slut nu så istället för den så ska vi köra lite moment som ingår i lydnadstävlingen. Så den kursen börjar på torsdagkväll. SKOJ!! med kurs tycker jag!!

I lördags så fixade jag ett par julklappar =0) Det blev fotoalmanackor med Lillgubben!! (Dom som ska få dom vet redan om det) men iallafall så blev det dom här bilderna (texten & årtalet är ju såklart inte med i almanackan, men det behövde jag väl inte säga för det begriper ni ju ändå =0) !!) Klicka på bilderna om du vill, så blir dom större.
 


Det är inte lätt att välja vilka bilder man ska ta... Jag har ju MASSOR med kort på Lillgubben, han är ju värsta fotomodellen ju =0) Jag vet inte när jag senast framkallade några kort... Lääänge sen var det iallafall men det har blivit så sedan jag började att använda digitalkamera. Förut så sparade jag alla kort på datorn, vilket jag ångrar, för jag har förlorat MASSOR med kort p.g.a att datorn har pajjat ett x antal gånger. Så en sak har jag iallafall lärt mig: ATT SPARA KORTEN PÅ CD-SKIVA!! Jag har även slutat att tänka, "ja men det kan jag göra sen"...(vilket aldrig blir av) Utan jag sparar på cd-skivan direkt när jag har laddat ur kameran.


Nä, nu har jag inte tid att sitta här inte.... Ska göra mig klar, för idag ska jag på arbetsförmedlingen & innan det så vill jag hinna med att leka & träna med Lillgubben + att gå en långpromis på byn. Har jag tur kanske jag även hinner med att mumsa i mig frukost hos mammis!!

Så puss & hej på ett tag!
Ha en BRA dag ALLA!!

Städ & Tvätt!!

PUBLICERAT ♥2008-11-02 @ 09:27:04
Det började redan igårkväll... Klockan halv 8 började jag att torka ur kylen?? Så idag ska här städas & tvättas. Jag måste ju passa på när jag har energi, vad jag nu har fått den ifrån?? Jag är glad så länge det håller i sig =0)

Jag vill ju hinna med så mycket som möjligt innan jag & Lillgubben ska på kurs kl 15, så det är bäst att jag sätter fart nu innan jag kommer av mig!!



Puss & hej på ett tag & ha en bra dag ALLA!!

"Att städa medan barnen är små är som att skotta snö medan det fortfarande snöar" ...

Lördag!

PUBLICERAT ♥2008-11-01 @ 08:38:53
Hejsan svejsan!!
Jahapp, då är det november då, vad tiden går...

Idag ska Steffen spela innebandy i Fränsta på Allhelgonacupen! Jag & Johanneh ska vara där & kika när dom spelar =0)
Så nu ska jag försöka få upp dom så dom får göra sig klara & hinner få något i magen!

Jo! Vill bara varna er för att handla på ICA. 2 snygga killar erbjuder hjälp när du lastar bilen. Dom börjar sen att tvätta rutan med uppknäppta skjortor & tajta jeans. Om du sen erbjuder en slant för hjälpen, så tackar dom nej men vill ha skjuts vilket då är svårt att neka. Väl i baksätet börjar dom att prata sex med varann, sen kryper en över till dig & börjar ge dig oralsex. Då tar den andra din plånbok VARNING alltså!! Jag har själv åkt dit, i tisdags, onsdags, 2 gånger i torsdags, & igår...

& hej på ett tag & Ha en bra dag!!

RSS 2.0