gronstacity -

Jag har fått en utmärkelse av...

PUBLICERAT ♥2009-01-31 @ 00:12:23
Linnéa, TACK, SÖTO!!

Till den skulle man skriva 5 saker som man inte klarar sig utan...
1: Mina barn
2: Lillgubben
3: Mina bästa vänner
4: Vara ute i naturen
5: Bilen
Och därefter ska man ge den till andra som man tycker ska få den:

Golden Life LottaS
Linnéa
Catta
Maries Hundblogg

Det finns ju massor med bloggar som är fantastiska men dom här blev det denna gång =0)

Kramar

Jag tänder ett ljus idag...

PUBLICERAT ♥2009-01-30 @ 09:39:23
♥ Idag är det 17 år sedan min mormor flyttade till himlen!! Jag saknar henne såå!! Men jag är glad för att jag fick lära känna henne, all tid vi fick tillsammans, alla fina minnen jag har + allt som hon lärde mig ♥


Dagen i Sundsvall!!

PUBLICERAT ♥2009-01-29 @ 17:21:18
Det var kanonskoj att få följa med =0) Först blev det bad & efter badet blev det till att smaska i sig den medtagna lunchen. När vi var mätta så drog vi vidare till bowlingen!! Nicoline var så anti mot att bowla, det är inge roligt, det är så trist osv. (Till saken hör att hon aldrig har bowlat förut, förutom på datorn...) MEN hon tyckte att det var JÄTTEROLIGT!! Så hon började tjata att hon ville dit fler gånger =0) Så det blir det nog. Jag har aldrig bowlat någon gång så jag får väl kanske prova på det nästa gång, men det såg svårt ut!!  Nicoline fick en strike =0) Dom var uppdelade i 3 lag & Nicolines lag vann =0)

NU ska vi käka lite middag & sen ska jag ner med Nicoline & Johanneh på byn så att dom får åka skridskor!!

Ha en trevlig kväll!


Min söta Nicoline som tyckte att det var såå skoj att bowla =0)

Snart dags att...

PUBLICERAT ♥2009-01-28 @ 22:20:13
krypa i säng för i morgon ska jag följa med Nicoline & hennes klass ner till Sundsvall. Dom ska bowla & kanske att det blir bad också =0) Vi ska åka med buss från byn kl 8.50 & vi kommer tillbaka strax efter 15.30. Eget fika skulle vi också ta med så för mig & Nicoline blir det baguetter, saft & frukt. Det är skoj när man har möjlighet att följa med på sånna här utflykter!! Jag tror att det blir en kanondag i morgon =0)

Puss & kram på Er!!
Go'natt & sov så gott ALLA!!


Onsdag...

PUBLICERAT ♥2009-01-28 @ 08:30:54
redan?? Dagarna bara går & går...

Lillebrorsan har lovat att hjälpa mig med bilen =0)  Så förhoppningsvis så kommer han idag & hämtar den & tar ner den på sin verkstad.

Nu ska jag snart iväg & gå promis med min Lillgubbe innan jag ska uträtta lite ärenden sen är det jobb kl 11 hos mammis.

Ha en bra dag Alla! Puss & kram på Er!!


Min Gulleplutt ♥

Jag har varit & besiktat...

PUBLICERAT ♥2009-01-27 @ 12:17:15
min bil men det blir ombesiktning...
För att:
1: Parkeringsbroms bromsverkan, vänster, ur funktion.
2: Vindrutetorkare,fram höger, ur funktion.

Ja, ja, det hade ju kunnat varit värre så jag är glad att det bara var dom felen =0)



Ha en bra dag Alla & puss & kram på Er!!

Specialsöket!!

PUBLICERAT ♥2009-01-26 @ 08:47:09
Igår var det ju specialsök för mig & Lillgubben =0) Det gick väldigt bra faktiskt, med tanke på att vi inte har kört nåt specialsök sen i december. Första & andra gången på banan så var han ju lite flamsig, skulle pussas lite & ivrig men det förstår man ju för det är ju såå himla roligt!! Men dom andra gångerna gick det kanonbra =0) Hundfröken ringde upp på eftermiddan & ville bara säga att  hon tyckte att Lillgubben hade varit så himla kanonduktig!! Snacka om att jag känner mig mallig!! Hon är ju bara för go' min hundfröken!!

Nu ska jag krypa ner med min lilla febriga prinsessa & gosa lite =0)

Ha en bra dag Alla & puss & kram på Er!!


Här håller Dahnino på att obducera Helga ;0P

Äntligen söndag!!

PUBLICERAT ♥2009-01-25 @ 10:52:04
Idag kl 13 så ska jag & Lillgubben börja på en ny omgång med specialsök!! Det ska bli såå himla roligt. Det ska bli skoj att se hur han beter sig när vi kommer upp på banan... om han flamsar runt som värsta pajasen som han gjorde dom första gångerna när vi hade specialsök...

Efter kursen blir det jobba hos mammis!!

Nu ska jag göra någon nytta här innan det blir kurs =0)


Blev väckt i natt...

PUBLICERAT ♥2009-01-24 @ 10:41:51
av Johanneh som säger att hon inte mår bra & jag känner på henne & hon är hetare än en kamin!! Japp, feber! Huga mammas lilla prinsessa!! Men jag är ju glad att det bara är feber & inte magsjuka!! Den där magsjukan verkar ju härja lite här & där så hoppas att dom bacillerna inte hittar hit till oss på Grönsta!! Jag hatar verkligen magsjuka!! När Johanneh har feber så måste man hålla lite koll hur hon är & ta tempen med jämna mellanrum för hon vill absolut inte ta någon alvedon... Jag har förklarat tusen gånger att hon mår ju lite bättre om hon tar en alvedon så febern försvinner en liten stund men icke sa nicke!! Man blir ju lite nervös när febern visar över 40 grader... men det är ju svårt att tvinga i en 8 åring... Det var ju lite lättare när hon var riktigt liten för då kunde man ju iallafall använda suppar.

Nu ska jag krypa ner hos min febriga lilla prinsessa & mysa en stund =0)
Sen ska jag dammsuga & plocka lite här innan det är dax att fara ner till mammis & jobba. Jag börjar ju inte förrän kl 13 så jag ska väl iallafall få lite nyttigt gjort här innan dess!!

Ha en bra dag alla & puss & kram på Er!!


En gång hade jag en piassavakvast... ;0P

Nu är det kväll & jag...

PUBLICERAT ♥2009-01-23 @ 19:50:23
har nyss kommit hem, jag har jobbat hos mammis från kl 11- 19. Nu ska jag plocka ihop lite här & tvätta en maskin innan det är dags för kvällspromis med Lillgubben!! Efter promisen blir det en dusch & sen hopp i säng för jag är heltrött!! Skönt att det är lördag imorgon så man slipper höra den  #¤#"?%¤#"  väckarklockan!!

Ha en trevlig kväll allihopa & puss & kram på Er!!

Igår var Lillgubben & jag...

PUBLICERAT ♥2009-01-23 @ 09:41:43
kurs =0) Men det var såå himla jobbigt för Lillgubben... Han skulle ju försöka koncentrera sig på vad vi skulle göra samtidigt som den där läckra tjejen också var där (hon löper) så ni förstår ju!?!  Jag fick inte ens in han i bilen utan jag fick lyfta in honom (framtassarna först & sen lyfta in baken) Jag fick skynda mig att stänga igen grinden... Det brukar jag aldrig behöva göra annars, utan då sitter han såå lugnt & fint & har inte en tanke på att försöka smita ut, men igår var det annat!!  Jag fick honom iallafall att hoppa några gånger över hindret & han gick fot några steg & vi tränade också kommandot före. Så lite fick vi iallafall gjort men han var helt slut Lillgubben min & jag med för den delen!! Jag har lite ont i armen & handen idag men det är ju inte så konstigt med tanke på hur han drog & stretade för att försöka komma fram till den läckra tjejen =0) Han är ju stark som en oxe ju!! Jag börjar att få muskler som en värsta bodybuilder ju ;0P

Till nästa vinter funderar jag på att köpa en hundpulka åt Lillgubben som han kan dra =0) Så till sommaren så är det väl dags att börja träna honom, det ska bli skoj!!

Jag bjuder på en historia innan jag drar härifrån!!

Brandmannen kommer hem från jobbet en dag o berättar för frugan; vet du, vi har ett fantastiskt system på brandstationen. När ettan ringer tar vi alla på våra jackor. När tvåan ringer glider alla ner för stången och när trean ringer är vi redo för att köra iväg. Det är ju superbra, säger frugan. Från och med nu gäller samma system här i huset säger brandmannen. När jag ropar 1 så vill jag att du klär av dig naken. När jag ropar 2 hoppar du i sängen och när du hör 3 sätter vi igång o gökar. När han nästa kväll kommer hem från jobbet så skriker han ettan! Frun tar av sig kläderna. Tvåan! Hon hoppar i säng. Trean! Dom börjar göka …efter några minuter skriker frun. Fyra! Vad betyder fyran? Frågar mannen. Mera slang! Du är inte ens i närheten av elden.

Ha en bra dag & puss & kram på Er!!



Jag blir såå irriterad...

PUBLICERAT ♥2009-01-21 @ 21:28:31
på folk som inte kan plocka upp efter sin hund!! Ja men hur jobbigt kan det vara att böja på kroppen då??  För det första så ser det ju inte vidare trevligt ut med alla dessa högar efter vägen, för det andra så får man ju se upp vart man sätter fötterna så man inte trampar i det & för det tredje så måste jag ju hålla koll så att inte Lillgubben lägger sig & rullar runt i nån otrevlig hög, peppar, peppar så har det inte hänt än iallafall!! Det är ju inne med "lack-väska" ju ;0P 

Jag & Nicoline har nyss tagit reda på en massa ren tvätt. Att man aldrig kan göra det på en gång istället för att vänta tills det blir tonvis... Skönt, nu är det är gjort för den här gången!! Nää, nu ska jag lägga tvätt i tumlaren & sen är det kvällspromis med Lillgubben!!

Puss & kram på Er!!


Åh vad jag längtar!!

PUBLICERAT ♥2009-01-21 @ 10:04:19
Men till vad kan jag inte avslöja här nu, men senare, så håll ut ;0D

Nää nu måste jag sätta fart för jag börjar jobba hos mammis kl 11!!

Puss & kram på Er!!



Har nyss kommit...

PUBLICERAT ♥2009-01-20 @ 22:48:23
hem efter att ha gått kvällsprommis på över 1 & 1/2 timme med Lillgubben!  Vädret var ju hur härligt som helst ju!!

Så nu blir det lite fika & sen lägga mig i sängen & titta klart på Wallander som jag började titta på igår men som jag somnade ifrån... som vanligt när jag ska se något!!

Puss & kram på Er!!
Go'natt & sov så gott!!


Dahnino leker med Knorr-Johan =0)

Måndag!!

PUBLICERAT ♥2009-01-19 @ 17:55:07
Blev en långpromis innan jag for & jobbade hos mammis kl 11-14 =0) Vilket härligt väder det var fastän det var så grått ute!! Nu har jag inte tid att sitta här för jag ska iväg & handla & efter det ska jag hälsa på min BÄSTASTE L-L ♥

Ha en BRA kväll & puss & kram på Er!!


Så här gör Lillgubben när vi är på promenad & är på väg tillbaka till bilen... Han tvärkastar sig ner & rullar runt som en liten stolle =0D
Han har STENKOLL på vart jag har ställt bilen... Det spelar ingen roll VART jag ställer den så VET han vart den är.... Lustigkurre till vovve va!?! Han tycker ju om att åka bil så jag vet faktiskt inte varför han gör sådär... Det spelar ingen roll om promenaden är 1 & 1/2 timme eller 2 & 1/2 timme, han gör likadant ändå!!

Men vad är det med blogg.se????? Jag har sparat & publicerat detta inlägg flera gånger & då menar jag MÅNGA gånger, typ 50 iallafall... men ändå syns det inte på min blogg... Jag provar IGEN, skam den som ger sig!!

Jag har varken haft...

PUBLICERAT ♥2009-01-18 @ 09:59:47
tid eller ork att blogga!! Jag har jobbat hos mammis & kommer ju hem vid 20 tiden & då är det ju en massa grejjer man måste ta itu med när man har varit borta nästan hela dan & efter det så är jag så trött så jag orkar inte ens sitta vid datorn... DÅ är man trött ;0P

Nu ska jag hänga tvätt, sen blir det till att ta fram snabeldraken en sväng + plocka lite här innan det är dags att fara.

Jag vill ha vår, NU!!

Ha en BRA dag & puss & kram på Er!!


Min lilla cirkushund =0D

PUBLICERAT ♥2009-01-15 @ 23:02:02
Jag har ju tränat min Lillgubbe att göra olika grejjer & det här kan han nu: Död, sov, vinka ( med både höger & vänster tass ) puss, öppna & stäng ( han öppnar & stänger ett skåp i köket ) Han kan även namn på olika gosedjur, säger jag: "hämta Kurt" så letar han reda på det djuret & kommer med full fart till mig =0D Han kan dom här namnen:  Kurt, Doris, Tedi, Apan, Fiffi, Roger & Helga men hon är död nu ='0(  Skojigt är det att lära han en massa trams =0D

Nää nu ska jag hoppa i säng & glo på teven!!

Go'natt på Er & sov gott!!


Dahnino har hämtat Tedi

Torsdag!!

PUBLICERAT ♥2009-01-15 @ 09:01:15
Idag kl 13.30 ska Lillgubben & jag på kurs =0) Det ska verkligen bli skoj!! Den 25 börjar vi på specialsöket igen & det ser jag fram emot!!

Nu ska jag strax ut på en långpromis med godingen min!

Puss & kram på Er & ha en BRA dag!!


Hejsan Svejsan =0)

PUBLICERAT ♥2009-01-13 @ 09:22:34
Jag sitter vid datorn & kollar runt på internet så hörs det som om det kommer en skoter på gårn... Jag tänkte, men vem i hela friden kommer på skoter hit, nu??? Tänkte precis resa mig & kolla vem som kom när jag ser Lillfis (katten alltså) även kallad "Knorr-Johan" (för han har knorr på svansen) sitter på golvet alldeles brevid stolen med en liten pippifågel i munnen & morrar som värsta lejonet!!  Stackars lilla pippifågeln!! Snygg skoter... ;0P

Nu ska jag göra mig klar innan jag ska ner till mammis & jobba 11-13. Jag måste ju eller vill ju hinna med en långpromis med Lillgubben också innan jag börjar!!

Puss & kram på Er & ha en BRA dag!!


"Knorr-Johan"

Halloj på Er!!

PUBLICERAT ♥2009-01-12 @ 17:11:04
Måndag & jag har jobbat hos mammis från kl 11 till strax efter 14. (men egentligen skulle jag fara hem kl 13) För jag skulle ju bara jobba över luchen. Men när Lillesyrran kom så mumsade vi i oss lite kyckling!!

Passade ju på att handla när jag ändå var på byn!!

När jag kom hem så läste jag ett kapitel för Johanneh ur en bok som hon har lånat på bibblan. Esmeralda, den lilla häxan med de stora öronen, heter den =0)

Nu ska jag snoka igenom lite bloggar medans jag inte har nåt att göra. Fast egentligen har jag MASSOR som jag borde göra, men jag tar det sen ;0P

Om ca 2 veckor börjar jag & Lillgubben på kurs igen, specialsök!! Det var ett tag sen vi var på kurs nu. Så det ska verkligen bli skoj att börja igen + att träffa alla =0)

Jag tycker att Blogg.se stular lite väl ofta... Jag vet fler som det har strulat för så ett litet tips till Er: Skriv inlägget i ett skrivprogram & spara eftersom & sen kopiera & klistra in i bloggen!!  Det är ju tråkigt om man skriver ett långt inlägg också försvinner det bara!!

Puss & kram på Er!!


Vilket väder...

PUBLICERAT ♥2009-01-11 @ 22:06:00
plusgrader & regn!! Det blir ju såå himla halt & det är inge skoj tycker jag!! Just nu är det 4,4 plusgrader här.

Nu ska jag gå kvällspromis med Lillgubben & när jag kommer in så ska jag krypa i sängs & kolla klart på Wallander, -Byfånen-, hann ju bara se halva igår sen var det go´natt!! Får väl se om jag hinner se klart filmen innan jag somnar...

Ha en trevlig kväll & sov gott!!

~*~Söndag~*~

PUBLICERAT ♥2009-01-11 @ 11:13:08
& jag ska jobba hos mammis =0) Men jag börjar ju inte förrän kl 14. Skönt att man får sova tills man vaknar av sig själv & inte bli väckt av  väckarklockan!!

Igår på kvällspromisen var det fullmåne, mysigt!! & det lyser ju upp så bra!!

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag far & jobbar!!

Puss & kram på Er & ha en BRA dag!!


Grabbarna Bus!!

PUBLICERAT ♥2009-01-10 @ 22:06:26
Skulle ju göra ett inlägg med några bilder på Grabbarna innan jag for & jobbade men då gick det ju inte att logga in på blogg.se??? Men nu funkade det ju iallafall =0)
Så här är några bilder på Bästa kompisarna =0D









Nu är det kvällspromis med Lillgubben som gäller!!

Puss & Kram på Er!!

~*~Lördag~*~

PUBLICERAT ♥2009-01-10 @ 09:35:01
Vid kl 11 så får vi främmande av N & Lillgubbens BÄSTA kompis T. Det blir skoj!! Det är såå himla kul att se på när dom leker =0D

Kl 13.30 börjar jag jobba, hos mammis =0)

Nu ska jag ta & göra lite nytta här innan dom kommer!!

Ha en bra dag & puss & kram på Er!!


Grabbarna Bus =0D

Det är...

PUBLICERAT ♥2009-01-09 @ 12:14:57
226 stycken som har förnamnet Steffen, 173 stycken som har förnamnet Nicoline & 1 som har förnamnet Johanneh i Sverige.

Jag har egentligen inte tid att sitta här nu för jag måste göra mig klar + hinna med att gå en långpromis med Lillgubben innan jag börjar jobba hos mammis kl 14.

Nån dag ska jag ta med mig pizzasås, ost & skinka hem från mammis så ska jag göra pizzabullar, det är mums fillibabba det. Även perfekt att ha i frysen till mellis & till utflykt =0) Det är ju lättsamt när man bara kan plocka hem grejjerna fädigrivna, så att man slipper hålla på med det =0)

Ha en BRA dag & puss & kram på Er!!

 
Jag vill HA photoshop!! Jag laddade ju hem photoshop som man fick prova i 30 dagar & dom dagarna gick fort kan jag lova!!

Jahapp, då var...

PUBLICERAT ♥2009-01-08 @ 09:27:13
jullovet slut då!! Det gick fort, för fort!! Så nu får vi se fram emot sportlovet =0)

Det började ju bra imorse... Jag hade ställt väckarklockan på 6 men kvart i 7 så vaknar jag av att Steffen säger: Mamma, klockan är snart 7!! Jag upp som en stolle, in & väckte Nicoline & Johanneh & dom klev upp på en gång???!! Dom klädde på sig, borstade tänderna & jag hann t.o.m borsta håret & göra flätor på Johanneh!! Kl 7.13 var vi nere vid bussen som går från Nordanede ca 7.15 & brukar vara här mellan 7.20 - 7.30, skapligt jobbat måste jag säga!!

Vid 12 ska jag åka till mammis & hjälpa henne att få igång sin bil med startkablar, hon har lite dåligt batteri på bilen... Men det är ju inget man är brydd över för hon har ju haft samma batteri sen hon köpte bilen ny, år 2000!!

Imorgon öppnar mammis igen efter att ha haft ett lååångt härligt jullov på ca 3 veckor!! Jag ska jobba hos mammis imorgon men jag börjar ju inte förrän kl 15 =0) Så då är mitt jullov också slut!!

NU ska jag läsa några bloggar & sen blir det frukost!!

Puss & kram på Er!!
Ha en bra dag!!


Min fotomodell, Lill-Totte!!

MUMS!!

PUBLICERAT ♥2009-01-06 @ 17:34:46
Vad det var gott med chinamat!! Jag & mammis åt biff med purjolök, Nicoline & Johanneh åt friterad kyckling med sötsur sås. När vi skulle fara så fick jag inte ett liv i Steffen... Blev väl sent i säng kan jag ana!! Så Steffen & hans kompis sov som små grisar när vi for =0) Men jag tog ju med mat hem åt honom, såklart!! Åt mig själv med förresten =0) Det är bara ett måste!! För det är ju så himla gott!!

Nu ska jag fara till Lillesyrran<3 för jag ska följa med henne när hon ska få sina hankatter kastrerade. Så nu måste jag dra!!

Tjing på ett tag!!
Puss & kram på Er!!


Mitt lilltroll...

PUBLICERAT ♥2009-01-05 @ 21:40:13
Nicoline, har feber. Hon har mått konstigt HELA dan idag. Det började redan i morse att hon klagade på att hon mådde illa. ÅH NEJ!! INTE magsjuka NU, när vi har klarat oss såå himla länge, peppar, peppar!! Men vid 18 tiden så tog jag tempen på henne & den visade 38,4 grader. Såå himla typiskt, vi som ska ner till stan imorgon & gå på China & mumsa i oss massa GOD mat!! Så nu håller jag tummarna att hon är piggare imorgonbitti så att hon orkar följa med oss annars köper jag ju med mat hem till henne, såklart!! Men det är ju inte riktigt samma sak!!

Hade finfrämmande här ikväll också, Bästa L-L kom hit med lilla F. Vi fick inte lika ont i öronen den här gången, SKÖNT  =0D
Men hon blir väl lite skraj den lilla när hon träffar Dahnino för han måste ju vara som värsta isbjörnen i hennes ögon ju!! Men det gick ju iallafall bättre den här gången än förra så det är ju kul!!

NU ska jag fika baguette med hemgjord "geggamojja" Mums fillibabba!! Efter det blir det nog sängen tror jag. Är jättetrött för jag somnade vid tolv igår kväll & vaknade 4 imorse & kunde inte somna om hur jag än försökte så gick det bara inte???

Puss & kram på Er!!


Tänk vad LITEN han har varit!! Han älskade att ligga på bron & sova när han var valp.

JAG har fått...

PUBLICERAT ♥2009-01-05 @ 17:11:15
Dagens Ros, IGEN =0)

... jag vill bara sända tusen och åter tusen rosor till min älskade dotter Pernilla. Tack för att du finns.

Din mamma Yvonne

 

Min söta, gulliga Mammis, Jag ÄLSKAR dig!!


 


Lite uppdatering...

PUBLICERAT ♥2009-01-04 @ 22:51:34
vore väl på sin plats!?! Jahaa, vad som hänt sen sist, i fredagskväll så for jag, Nicoline & Johanneh till Lillesyrran i Ljungaverk & hälsade på innan vi skulle på bio & se filmen "Vi hade iallafall tur med vädret, igen" Den var iallafall skaplig men den första ÄR bäst!! Men så är det väl oftast!?

Igår for vi upp till Bästa L-L & hennes familj på Torpet & hälsade på =0) Dahnino fick äntligen träffa lilla F men hu vad hon skällde den lilla!! Jag tror att Lillgubben fick lite ont i sina öron, det fick iallafall jag kan jag säga ;0D Nicoline & Johanneh stannade kvar hos sin kusin för dom skulle sova över där.

Idag hämtade jag mina små troll & fick med mig ett extra troll hem för ikväll är det kusinens tur att sova över här =0) När vi kom hem hit så började jag med middagen. Vi åt pölsa & pärer mums vad gott det var!!

Till kvällsfika gjorde jag egen pizza & pizzasallad & dricka drack vi ju såklart till  =0d 

Vid kl 22 sa jag åt brudarna att lägga sig, så man får väl se hur mycket spring det blir innan dom somnar =0) Det är ju tur att dom har jullov!!

Kylan håller i sig det är fortfarande över 20 grader KALLT!! -23 grader brr!! Hoppas verkligen att det blir bättre imorgon för då blir det en låååååååååååååååååååååååååååång promis med Lillgubben!! Man kan ju inte vara ute i den här kylan ju & Lillgubben blir ju besvärad han med när det är så här himla kallt, han går ett par steg & sen lyftar han tassarna. Han är iallafall bättre i magen nu men han får fortfarande äta välling i några dagar till innan jag börjar lite smått med hans vanliga mat igen.

Nu ska jag kolla om det är något på teven att somna till. Jag är tröttare än trött nu!! Mycket surr runt öronen hela dagen lång ;0D

Puss & Kram & Natti natti på Er!!

Min Söta Lillgubbe ♥


Men Matte! NU räcker det!! MÅSTE du knäppa fler kort på mig?? Du har ju redan tusentals ju!!  ;0D

Natten har varit lugn...

PUBLICERAT ♥2009-01-02 @ 10:07:30
Lillgubben ville inte ut förrän kl var 05.30. Nu sover han som en liten gris!! Jag är alldeles matt för han blir ju hopplös när han inte får äta något!! Han snokar på bordet & bänkarna för att hitta nåt att äta + att han stjäl grejjer värre än en korp!! Jag tycker såå himla synd om honom, han är ju tokhungrig ju!! Han var ju utan mat hela dan igår så idag, men inte förrän på em ska han få lite majsvälling.

Nu ska jag stoppa något i magen & sen göra mig klar innan jag ska fara på affärn & inhandla majsvälling åt Lillgubben!!

Ha en bra dag!!
Puss & kram på Er!!


FÖRSTA DAGEN på det nya året...

PUBLICERAT ♥2009-01-01 @ 19:47:39
började inget vidare!! Jag la mig bra precis kl 00 men jag hann bara lägga mig så började Lillgubben att skälla & gnälla så det var bara till att kliva upp & klä på sig & ut med honom. Han var dålig i magen, stackarn!! Kom in igen när klockan var strax före 01. La mig & somnade väl när kl var ca 01.30. Blev väckt kl 03 av att Lillgubben skällde så det var bara att hoppa upp & släppa ut honom. Han kom in efter ett tag men bara efter en liten stund skulle han ut igen & igen & igen... Andra gången jag släppte ut honom så spydde han också & det såg ut som om han tuggat i sig en bit av något stickat... Han ville ut & in fram till kl var 6. Jag la mig igen & slumrade till, tills han ville ut IGEN kl 7.30 & sen var det dags igen kl 9.30. Så jag är något trött idag, jag går som i en dimma, liksom!! Nu hoppas jag verkligen att ALLT har kommit ut så att inget har fastnat!! Han brukar inte tugga i sig saker, bara tugga sönder så jag blir såå brydd!! Det måste ha luktat & smakat gott av den där stickade grejjen!!

Hoppas att Ni har haft en bättre dag  än mig!!
Puss & Kram på Er!!


Lillgubben med sitt paket på julafton =0)

RSS 2.0