gronstacity -

Fyndat =)

PUBLICERAT ♥2009-11-27 @ 08:21:11
Igår var jag & mammis ner till stan (skjutsade mammis på sjukhuset) När vi varit där så for vi ut till Birsta & käkade sen in en sväng på Rusta & sen vidare mot Axfood men innan vi for dit så stannade vi till på Erikshjälpen & där gjorde jag några fynd =)

En täckjacka (Tuxer) till Steffen, den kostade 97:-


En täckjacka (Marwin) till Nicoline, den kostade 77:- Men hon tyckte den var "tantig"???  


Ett par täckbyxor till Johanneh, dom kostade 59:-


2 söta påslakan till lilltäcket som Dahnino ligger på i sin säng




En täckjacka (Everest) till Nicoline, den kostade 125:-
Jag har ingen bild på den för hon har på sig den idag =)
3 fina täckjackor, 1 par fina täckbyxor, en virknål, 2 söta påslakan, kostade 403:- Fynd!!

Det är mycket stickning nu...

Just nu håller jag på att sticka "småtjockisar" av restgarn, dom blir ju såå himla gulliga =)


Lägger in en bild till för att visa vilken skillnad =)
Stor & Liten


Det är så skoj att sticka "småtjockisar" för det går så fort =)
Man hittar väl alltid nån man kan ge dom till ;)

Ha en bra dag!!
Kram!!

Idag har det varit...

PUBLICERAT ♥2009-11-24 @ 21:39:58
en sån där dag då allt ska göras på samma dag...
Klockan 14 så drog jag & Lillgubben upp till Fränsta & gick långpromis innan jag skulle hämta upp Steffen när han slutade skolan kl 15.45, han skulle klippa sig kl 16!! Efter det så var det bara att blåsa hem & göra en snabbmiddag, hamburgare med bröd!! Packa ridkläderna till Nicoline & ta med dom på ridskolan när jag skulle skjutsa dit J till kl 18!! Nicoline stannade kvar på ridskolan efter pulsslaget, pulsslaget = eleverna får välja mellan olika aktiviteter & Nicoline valde ju såklart ridning =) Efter det blåste jag hem till mammis & plockade upp Lillesyrran med mammis katt som vi skulle fara iväg & få kastrerad kl 18.30, sen hem med katten & skjutsa hem Lillesyrran sen vidare till Fränsta & handla & sen tillbaka till ridskolan & hämta Nicoline & J sen hem, vi kom hem ca kl 21!! Pjuh vilken dag!! Det tar på att flänga hit & dit...



nu ska jag äta, jag hann inte göra det förut så jag är ganska så hungrig kan jag säga!!
Kram!!

Lillesyrrans...

PUBLICERAT ♥2009-11-22 @ 23:39:12
"tjockisar" blev klara i fredagskväll så då började jag på
dina "tjockisar", Catta!!
Lägger in en bild så du får se hur dom blir, fina??

Den ena blev klar igår kväll...


& den andra började jag på nu ikväll =)


Kram!!

Min mobil...

PUBLICERAT ♥2009-11-19 @ 06:59:56
krånglar, IGEN!! Första gången den började krångla så slog den bara av hur som helst, den hängde sig så man fick slå av & på den, tröttsamt!! Jag skickade in den & den blev fixad, den fungerade bra länge men sen slutade touchknapparna att fungera, ibland fungerade dom efter att jag hade provat typ 1000 gånger, jag skickade in den & fick en ny Sony Ericsson K850i & den hämtade jag fredagen den 6 november... Igår började den att krångla, stjärnaknappen & knapp 9 fungerar ej... Alltså den höll inte mer än ca 12 dagar, dålig telefon!!  Hmm, bara krångel... Så nu hoppas jag på att få en annan mobil istället!! Tur att det går på garantin iallafall =)
Jag har hört många som har haft trassel med just Sony Ericsson K850i!!

Nu måste jag skjutsa barnen till bussen & sen göra mig klar innan vi ska dra till stan!!
Ha en bra dag!!
Kram

I morgon ska vi...

PUBLICERAT ♥2009-11-18 @ 20:52:22
jag, mammis & Lillesyrran till stan!! Först blir det att åka & inhandla en grejj till toan för att se om det slutar forsa vatten i toan hela tiden, hoppas!! Sen vidare till Birsta City en sväng innan vi ska på begravning, (mammis kompis M gick bort i cancer för ca 2 veckor sedan) Men M hade längtat till den dagen hon fick somna in föralltid, hon miste sin dotter för ca 20 år sen & dottern var bara 17 år, & för 4 år sedan så gick hennes man bort!!

Vi ska även äta julbord där mammis handlar sina varor, vi blir bjudna, det ska bli mums fillibabba det =) Mat är gott ;)

Nu kom jag & tänka på en grejj som Lillebrorsan sa till en tant när han var liten, han var väl typ 3 år, vi kliver på bussen & på en plats så sitter det en skapligt rund tant, hon tar upp 2 platser, Lillebrorsan stannar till & tittar ett tag på tanten sen så säger han: Tycker du om pannkaka?? Öhh, jaa, svarar tanten & Lillebrorsan säger: Det syyyns!! Mamma höll på att dö, hon visste inte vart hon skulle ta vägen...

Nu börjar snart Oskyldigt dömd som jag tänkte titta på =) Bra serie!!

Kram

Dåligt med uppdatering...

PUBLICERAT ♥2009-11-17 @ 01:57:43
här på min blogg!! Varör? Jo, jag sitter inte så mycket vid datorn nu... Jag håller på att sticka tjocksockor =) Jag är klar med Nicoline & Johanneh's & har börjat med Lillesyrrans, en är klar & jag har börjat på den andra, så här ligger man i vettu ;) Så snart Lillesyrrans "tjockisar" är klara så ska jag börja med dina C =)

Igår när jag var iväg & köpte hundmat så hade hon även tid att klippa klorna på Lillgubben =) Jag kom ihåg första gången jag var iväg & skulle få klorna klippt på honom... Oj,oj,OJ!!, Det tog 40 minuter om inte mer (han är tjurig & stark) när det var klart så var jag sjöblöt i svett & hade lika mycket päls som Lillgubben, jag såg ut som en tvåbent Golden, hi,hi ;) Det gick nog ett par gånger till innan jag kom på den ljusa idén att jag kunde ju prova att använda mjukost medans hon klippte klorna, vilken skillnad det blev, nu tar det max 5 minuter att få klorna klippt på honom =) Jag kan även berätta varför jag inte klipper dom själv, han är lite rädd om tassarna (har ingen aning om varför, jag har aldrig klippt för långt eller nåt sånt så att han har kännt nåt obehag, men vissa hundar kan vara det bara ändå har jag hört) Man får ju hålla i tassen men rätt som det är så rycker han undan den & det är ju då man skulle kunna göra honom illa, så istället så tycker jag att det är bättre & det känns bättre för mig, men säkert för Lillgubben med ;)  att det är en som är van som gör det!!

Det där med att mjukost skulle vara så bra fick jag höra om för länge sen av Bästaste Hundfröken, när jag gick valpkurs 2007, men då i ett annat sammanhang alltså inte i samband med kloklippning, men jag tänkte, jag testar & ser om det funkar & det funkar ju kanonbra!!

Är uppe alldeles för sent... Men jag la mig & tittade på teve vid 16.30 & somnade till vid 17-tiden & vaknade 19.30!! Inte bra!! Men jag ska lägga mig nu & iaf försöka sova!!

Jag måste ju fixa klart fotoalmanackorna också...Tiden går... För fort!!
Inte lätt när det är svårt ;)

Kram

Hmm??

PUBLICERAT ♥2009-11-13 @ 16:06:06
Jag städar & tvättar men det tar ju aldrig slut på tvätt & det blir liksom aldrig riktigt färdigstädat, så där så man känner sig helt nöjd?? Hmm, konstigt det där... Det kanske blir annat när barnen flyttar hemifrån?? Jaa, det återstår ju att se vem som har dragit på mest... Det kanske t.o.m är jag?? Hi,hi,  ;)






Kram

Min ♥Lillgubbe♥

PUBLICERAT ♥2009-11-11 @ 21:02:09
blir 2 år & 6 månader idag!!



Just nu...

PUBLICERAT ♥2009-11-10 @ 13:49:56
så ser det ut så här på min gård...

Dom började gräva där vi trodde att avloppsledningen på ett ungefär skulle gå,  (enligt ritningen) men tji fick vi för där fanns det ingenting???




Det blev till att gräva breve huset & lite under huset för att se hur ledningen gick men det syndes inte vart den gick ut??


SÅ, det blev till att gräva mer breve huset & vidare nerför slänten för att där nere koppla ihop mitt avlopp (som nu blir helt nytt ) med ett annat rör som går där, som går vidare till slambrunnen!!




Jag & Lillgubben har varit ute sen ca 7.30 i morse & vi kom in när klockan var nästan halv 1!!
NU känner jag vad trött jag är, sov dåligt inatt,
det blev bara 3 timmars sömn & sen vara ute
i ca 5 timmar i friska luften, det tar på =)

När vi kom in så gick Lillgubben direkt & la sig i sängen &
somnade som en liten gris =)
Jobbigt att kolla på när det grävs ;)


Nää, nu måste jag hitta på nåt annat än att sitta här...
för annars har jag snart ett tangentbord i pannan, he,he, ;)

Kram!!

Nu är det dax...

PUBLICERAT ♥2009-11-10 @ 01:22:58
för grävning!! Det ska bli så himla skönt att få detta fixat nu =) Jobbigt att hela tiden komma ihåg att inte spola för mycket vatten & framför allt att inte spola ner nåt papper i toan!! Senast igår natt vid 01-tiden så stog jag på toa & moppade, hela golvet var fullt med vatten... TUR att jag inte kunde sova & klev upp, för hur mycket vatten hade det inte blivit till klockan 6 på morgonen??



Jag vet varför det blev vatten på golvet, toan läker lite,lite, det rinner alltså vatten i toan, så behållaren fylls med vatten hela tiden & det går bra, för så har det varit hela tiden, MEN, när man spolar & inte knappen ploppar tillbaka då rinner det ju vatten hela tiden plus att det fylls ju på hela tiden & DÅ blir det för mycket vatten, men grejjen var den att knappen hade ploppat upp men ändå inte, invecklat men ni fattar!?! ;)
Vi har lagat toan en gång & det höll bara ett tag så jag antar att det behövs en ny...

Utgifter, utgifter, utgifter... Men som det sägs: Efter regn kommer solsken, men när faan kommer solskenet?? Jag bara undrar, liksom!!

Nu ska jag försöka sova... Jag har iallafall stängt av vattnet som går till toaletten så jag slipper några överraskningar!!
Natti, natti, sov så gott!!
♥ Kram ♥


Ojsan vad svårt!!

PUBLICERAT ♥2009-11-04 @ 08:57:05
Nu har jag äntligen valt ut 12 kort till fotoalmanackan, det var inte lätt kan jag säga!! Det blev ju inte direkt lättare av att dom har gjort om, så nu finns det ju hur mycket som helst att välja på, bakgrunder, clipart, text osv, Förra året så valde man på vilka månader korten skulle sitta & en & samma bakgrund på alla månader, klart!! Enkelt!! Hmm, hur ska jag hinna få klart detta innan jul?? Jo, det är ju roligt men man har ju såå himla svårt att bestämma sig när det är mycket att välja på... Jag ska väl fortsätta med fotoalmanackan så att den blir klar nångång =)

Ha en bra dag, kram!!


Grävning!!

PUBLICERAT ♥2009-11-01 @ 12:22:49
I slutet på veckan som kommer eller i början på veckan efter så blir det grävning, för att kolla upp vad som har hänt med avloppet!! Så idag ska vi ta bort en bit av inhängnaden så att han kan komma in med grävaren!!



Skönt iallafall att solen skiner idag, för den har ju verkligen lyst med sin frånvaro dom senaste veckorna ;)

Nu måste jag stoppa nåt i magen innan det är dax att gå ut & grejja =)

Ha en bra dag & kram ♥


RSS 2.0