gronstacity -

Hundkurs i torsdags OCH i lördags :))

PUBLICERAT ♥2011-11-21 @ 20:16:59
I torsdags så hade vi kurs på "Slottet" eller "Dårhuset" menar jag ju, ha,ha ;) Vi är ju bara stollar som går på torsdagar så ;)
Det vi fick börja med va att försöka få hunden att sätta tassen på en burk :)
Dahnino hade lite hyss för sig först, men sen så :D Min duktiga pojke♥


Sen skulle Dahnino göra "pricken" (en pos-it lapp med en blå prick på, som sitter på väggen) Men den här gången satt det 2 lappar på väggen, en med en gul prick på & en med den rätta pricken på (blå) När jag sa åt Dahnino: pricken, då gick han till papperskorgen & hittade några gula lappar med blåa prickar på, ha,ha,ha, tokfrans ;)


Så jag va snabb & sa, huvudsaken var väl att det var en blå prick ;) Tänk att det fortfarande är såå himla skoj att gå på hundkurs :)) Jag började ju gå på hundkurs september 2007 & jag kommer aldrig att sluta :D

I lördags så hade vi kurs igen, då var det hundmötesträning & det gick jättebra :) Dahnino brydde sig inte om den andra hunden :) Men det visste jag ju redan ;) Han brukar aldrig få hälsa på andra hundar när vi är ute & går promenad, så han vet väl att det inte är nån idé att ens försöka dra mot den andra hunden.


Bilderna har jag lånat av Världens Bästa Hundfröken :)

Det var ju jättelänge sen jag skrev nått i bloggen, tror inte jag har gjort ett inlägg på typ 14 dar, jösses vad tiden går alltså... Men det är fullt upp så då kommer bloggen i sista hand... Trist på ett sätt. Men det är väl bara att gilla läget ;)

Kram & ha de gott tills vi hörs igen♥ :)

Här på bloggen...

PUBLICERAT ♥2011-11-08 @ 18:40:58
... händer det inte mycket inte... Men som jag skrev i förra inlägget: tiden räcker inte till. Sitter minimalt vid datorn för tillfälligt.

Har stickat lite, bl.a detta:

Ett till par torgvantar i våffelmönster :) Våfflmönstret hittade jag HÄR


Har ju också stickat ett par barntofflor :)
Och en mössa med flätor, första gången jag nånsin har stickat flätor, men det var enkelt :)
Roligt var det också :)
Allt är stickat med alpackaullgarn som kommer från Lise-Lottes alpackor :)


RSS 2.0