gronstacity -

Tittar in & säger...

PUBLICERAT ♥2011-10-25 @ 15:59:00
hej :)) Jag lever ifall det skulle vara nån som undrade ;) Men tiden räcker inte till... Dygnet skulle behöva ha fler timmar!! Man undrar ju vem som kom på att dygnet bara skulle ha 24 timmar, förmodligen en som hade ett himla tråkigt liv ;)

Alltså helt sanslöst vilket väder vi har :)) Härligt!, så här skulle det få vara hela vintern, tycker jag då :) Klippte gräset idag, 25 oktober & man klipper gräset :O

Kram♥

Glömde ju...

PUBLICERAT ♥2011-10-11 @ 14:31:13
Den ena Torgvanten är ju klar, så här är bilder på den också :)
Här kommer...

PUBLICERAT ♥2011-10-11 @ 08:59:58
bilder på barnsockarna utan häl + barnvantarna som jag har stickat i Lise-Lottes alpackaullgarn :)

Sockarna :)
& vantarna :)
Som det kan bli ibland...

PUBLICERAT ♥2011-10-09 @ 21:39:47
Ja, vad säger man?? Imorse, kl var väl runt 7 & ganska så mörkt inne, när jag stog framför teven & kollade på ett intressant program, så hoppar Raven på mig & han är såå GLAD, vilket jag inte förstår varför han är, precis då... Är så inne i programet på teven ju... Men när jag känner nått mjukt & lent mot handen, så får jag se att han har en FÅGEL i munnen, en Björktrast (Snöskata) :O En ganska så stor fågel runt 25 cm. Tänker inte längre än näsan räcker, (beror med all sannolikhet på att jag blev lite skärrad, för döda djur är inte trevligt) så jag släpper ut Raven vilket gör att han får sig världens BRAKFRUKOST ;)

Jo, han ÄR ju en APPORTERANDE Fågelhund, han ska ju BÄRA dom, men INTE äta dom ;) Han bar den ju också jättefint INNAN jag släppte ut honom, hade jag inte gjort det, så hade jag nog fått pippin, men, men, han fick sig ju en rejäl frukost iaf ;) & ingen lär ju vara gladare än Raven ;)

Troligast så hittade Raven pippin under köksbordet, där Lill-Fiz bara hade lämnat den, dom ska väl för tusans äta upp det dom fångar... förbaskade katta ;)

Läskigt med döda djur, så TUR för mig att man kan använda Golden Retriever (apporterande fågelhundar) till annat än att jaga pippifåglar ;)Fy bubblan vilket ruggigt väder det har varit idag, brrrrr.
Hoppas på bättre väder imorgon :)

Nu: fortsätta sticka några varv på mina första torgvantar :) Har försökt att gjort ett eget mönster, inte så lätt men jag tror att det funkar, hoppas jag iaf :) Den ena blev ju iaf skaplig.
Sen: Sova GOTT :)
Kram♥


Jag är så dålig...

PUBLICERAT ♥2011-10-05 @ 20:48:42
på att uppdatera bloggen...
Men just nu så är det så mycket annat som tar min tid, bl.a att sticka :) Då hinns det inte med att vara nån datanörd ;) Så ingen risk att jag får sittsår iaf ;) :P Inte än på ett tag :)

Men alltså WOW vilka FINA höstdagar vi har haft, soligt & varmt :D

Har nyss börjat sticka på ett par barnvantar :) Blev klar med ett par barnsockar utan häl idag, (bilder kommer senare) Men sockar med häl tycker jag blir finare, så det får bli ett par sånna nästa gång :)

Ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag ha :D
Kram♥Igår kväll blev...

PUBLICERAT ♥2011-10-01 @ 09:26:55
dom randiga vantarna klara :)

Innan jag börjar på nästa par vantar, så tänkte jag sticka emellan med ett par babysockar utan häl ;) Vilket jag aldrig har gjort tidigare, har ju bara stickat sockar med häl :)


Ena sockan är klar & den andra påbörjad :)

RSS 2.0