gronstacity -

Sådär ja :)

PUBLICERAT ♥2011-09-25 @ 21:26:53
Idag blev vantarna färdiga :) Jag blev faktiskt riktigt nöjd, det är ovanligt för att vara jag... Men kul när man blir nöjd såklart :)

Garnet till dom här vantarna kommer från Lise-Lottes alpacka Minita :)


Lise-Lotte erbjöd mig att sticka av ett annat alpackagarn, men nää, jag vill hellre sticka med garn som kommer från hennes alpackor, känns speciellt på nått sätt, när man har följt dom sen dom kom till Lise-Lotte :)

Nu har jag börjat på det 3dje paret vantar, men nu blir det randigt, lite variation :)


Om nån skulle undra... Så är det inte tråkigt, att bara sticka vantar å vantar, faktiskt riktigt kul, tror mycket att det är för att det är ett sånt speciellt garn :)

Nu är det dax att sussa så man orkar med morgondagen :)
Natti, natti, suss gott Alla♥

Vantar, igen :)

PUBLICERAT ♥2011-09-23 @ 23:10:17
Jag håller på att sticka det andra paret vantar, med Alpackagarn från Lise-Lotte :)
Bilder kommer när dom är färdig :) Skulle tro att dom blir klara imorgon :)

Jag är så glad att min mormor♥ lärde mig att sticka, det är så roligt :)


Kursen igår...

PUBLICERAT ♥2011-09-23 @ 23:02:13
Jaa, vad säger man?.... Dahnino var absolut inte ett dugg intresserad av att snoka nån svamp inte... Han var bara intresseard av att lukta efter tikdoft som finns överallt på "Slottet" Det enda som han grejjade bra var "pricken" på väggen, alltid något :) Men vi fick stå nära, så att han inte hade en chans att kunna snoka runt på golvet efter tikdoft, den lilla rackaren ;)

Nu har han det lite jobbigt, går runt & smågnäller & sitter vid ytterdörren & skäller men ligg funkar fortfarande :D Idag rymde han ut genom grinden ute... Så nu är det till att ha stenkoll några dagar. Han ser ganska rolig ut när han tror att han är osynlig när han är på väg till grinden, ha,ha, ;) Han ser inte speciellt glad ut när jag säger åt honom "Du, jag ser dig nog" han brukar stå kvar en stund, säkert med förhoppningen att jag ska glömma bort honom, ha,ha, ;) Då brukar jag säga åt honom att gå därifrån, då går han upp på bron & lägger sig.

Finaste ♥

Igår var det kurs igen...

PUBLICERAT ♥2011-09-16 @ 08:06:03
med Dahnino, JÖSSES!! ;) Alltså, jag tror aldrig att jag har sett en sån ÖVERDRIVET LYCKLIG hund nångång :D Han var alldeles stollig på bordet när han skulle snoka svamp i burkarna, han gick an så att han t.o.m. ramlade av bordet,  har aldrig hänt, (han gjorde inte illa sig) vilken syn, ha,ha, ;) STOLLE!!

Överlycklig att få köra på banan :) Carita får sig några pussar också :)


Andra omgången skulle han snoka efter svamp i burkar som stog på golvet, men han var inte ett dugg intresserad av att lukta efter nån svamp inte...


Så jag fick ta den burken som innehöll svamp & sätta den under snoken på honom & belöna :)
Han var ju inte såå sugen på att lukta i burken, men till slut så :)Efter att han fått snoka några gånger i burken med svamp, så provade vi igen, lite snabbare, han hängde på MEN han slog till burkarna med tassen så att dom tippade, ha,ha, tokfrans ;)


Jag frågade om han kunde visa vart svampen var & det hade han koll på & gick direkt till burken med svamp i :D VILKEN kväll alltså, ha,ha, ;)

Bilderna har jag lånat av Hundfröken Carita, Tack :)

Bilder kommer senare :)

Inlägget...

PUBLICERAT ♥2011-09-16 @ 07:45:01
Kursen igår :D är nu uppdaterat med bilder :)

Tredje & sista...

PUBLICERAT ♥2011-09-13 @ 16:26:41
behandlingen med stronghold mot rävskabben, ska göras idag :) Skönt att det är över sen :D Fastän det har varit jobbiga veckor så har det ändå medfört sig nått bra, nu får jag joxa i Dahninos öron, han sitter som ett ljus när jag grejjar runt med en bomullspad i öronen på honom :)) Innan detta så fick jag knappt ta i hans öron, Lycka! :)Tadaa :)

PUBLICERAT ♥2011-09-11 @ 10:16:48
Sådär ja, nu är vantarna i alpackaull, klara, men jag blev inte superduper nöjd, (som vanligt) men detta är bara det femte paret jag stickar, SÅ, övning ger färdighet ;) Så förhoppningsvis så blir det bara bättre & bättre för varje par jag stickar :)

Det var skoj att sticka med garn av alpackaull, speciellt eftersom att det kommer från Lise-Lottes alpackor :)


Garnet till dom här vantarna är...


ull från den här söta alpackan, Mayra♥ Som finns hos Lise-Lotte :)Idag kom min...

PUBLICERAT ♥2011-09-10 @ 19:38:05
morfar & hälsade på, vi träffades nere på mammas restaurang, där vi fikade go'mackor :)

Efter det så åkte mamma & jag till Ånge på Erikshjälpen, jag hittade en sak som jag behövde iaf, 3 stycken strumpstickor 4½ :) Dom ska jag använda till tumme på vantarna som jag håller på att sticka :)

Jag stickar...

PUBLICERAT ♥2011-09-09 @ 12:44:48
vantar i Alpackaull från Lise-Lottes alpackor :) Ett härligt garn att sticka med :) Jag lägger ut en bild när dom är klara :D

Kursen igår :D

PUBLICERAT ♥2011-09-09 @ 12:40:57
Vi skulle först leta svamp ute, Hundfröken visade & la ner den på backen, men Dahnino fattade nog inte vad det gick ut på... Eller, han ville nog inte fatta, för han ville hellre LUKTA efter en massa annat, ha,ha, ;)

Här får han lukta i burken innan Hundfröken lägger ut svampen på backen, men som sagt han var ju inte direkt intresserad av nån svamp när det fanns såå mycket annat att lukta på, ha, ha, ;) Stolle :))


Men han tyckte att det var jätteskoj att få börja kurs igen :)


När vi körde inne så skulle dom sätta sig på Lådan & åt rätt håll dessutom, men det fixade Dahnino perfekt :D
Bilderna har jag lånat av Hundfröken :)

Mycke skratt blev det, som vanligt ;)

Bilder kommer senare :)Bilder från...

PUBLICERAT ♥2011-09-06 @ 18:04:20
hundkursen i onsdags :D Bilderna har jag lånat av hundfröken :)

Här skulle jag få Raven att hoppa över & sätta sig direkt när han kommit över på den andra sidan & det gick kanonbra :D Ska ju tillägga att det var FÖRSTA gången också, så jag har verkligen en DUKTIG liten Pusspojke♥


Här ska han hoppa tillbaka till mig & det gick ju också kanonbra :D


Vi körde inne på banan också, men det blev bara suddiga bilder, för att hundfröken Carita skrattade så ini tusan, för hon tycker att vi i våran grupp är så fruktansvärt skojjiga, ha,ha, ;)

RSS 2.0