gronstacity -

Kl 8.10...

PUBLICERAT ♥2012-03-15 @ 21:28:00
var det dags att infinna sig hos veterinären igen med Dahnino♥ Vi fick lämna honom där & dom skulle ringa när det var klart. Jag trodde att det kanske skulle gå lite fortare den här gången eftersom att det inte blev en lika stor operation, men icke sa nicke... Det tog längre tid, skulle tro att det berodde på att det var fler djur den här gången än förra. Men hur än det är så blir man ju lite nervös. Men allt hade gått bra, förutom att han hade så mycke skräp i sitt högra öra så trumhinnan hade gått sönder... Stackars min lilla diamant♥ Så nu ska det göras rent med en speciell öronrengöring, som kan användas när trumhinnan är trasig, endast 280 kr. Jag blir alldeles svettig på vad allt är dyrt... Hoppas att han får vara frisk resten av sitt liv efter denna cirkus.


Återbesök till...

PUBLICERAT ♥2012-03-08 @ 20:03:00
veterinären, med Dahnino, för att kolla upp hur det blev efter att han fick ta bort halsmandlarna. Kl 13 var det dags, & som vanligt så var det full fart upp för trappen & in genom dörren :) Gladare än gladast ;) Vägde honom & han vägde 34,8 kg. Han fick lugnande så dom kunde kika honom i halsen. Han hade såklart en liten bit kvar av halsmandeln på ena sidan. Men det var vanligt att det kunde bli rester kvar. Hon tittade även honom i öronen, det ena såg fint ut men höger öra var det skräp i. Fick en ny tid den 15 mars för att ta bort resten av halsmandeln + spola örat.

Det känns ju iaf okej när vi far till veterinären, för med Dahnino♥ är det ju inga problem alls :) Lättsamt :) Jag brukar tänka på dom som har det jättejobbigt i sånna situationer, både mattar/hussar å hundar, stackars dom♥

Finaste♥
RSS 2.0