gronstacity -

Vad tröttsamt!!

PUBLICERAT ♥2009-04-30 @ 11:45:33
Datorn funkar inte som den SKA =0/ Mitt mobila internet är ju segare än kola...Man hinner ju till Stockholm fram & tillbaka innan en ny sida  har laddats klart =0/ Nämen fy vad negativ jag är...Tänk positivt!! JA!! Det hade ju kunnat varit värre, jag har ju kunnat varit utan internet HELT, men det är jag ju inte, JIHA =0) & solen skiner ju & det blir jag glad av =0)

Jag håller på att ladda ner olika program till datorn för att allt ska funka som det ska, men det går inte riktigt som jag vill... Jag är ju inget datasnille direkt men ladda ner & installera ett program är ju inte speciellt svårt, det klarar ju vem som helst... Men när inte programmet vill bli installerat då blir det besvärligt!!

Jag har inga kort i datorn för dom har jag på skiva, men det går inte att få fram dom på datorn från skivan så det fattas väl nåt program... Som jag inte har en aning om vad, just nu, men jag ska snoka reda på det sen... För nu ska jag njuta av solen ute med ♥Lillgubben♥ =0)

Mammis fyller ju år idag så imorgon ska vi göra stan & innan vi far hem så ska jag bjuda henne på mat, på China!! Mums fillibabba =0d

Det blir lite trist när man inte kan lägga upp något kort, tycker jag!!

Ha en ljuvlig dag & Kram på Er!!

Jag har placerat min blogg i Torpshammarbloggkartan.se!

Jag lever ;0P

PUBLICERAT ♥2009-04-29 @ 14:51:38
Men igår morse försvann internet & hemtelefon... Ringde telia & gjorde en felanmälan men än är det inte fixat...

Jag provade igår att använda mitt mobila internet på bärbara datorn men det funkade inte?? (Jag kör annars med trådlöst från den "rätta" datorn till min bärbara, för att jag tycker att det brukar kunna gå lite trögt med det mobila)

Jag skulle försöka att göra en systemåterställning men det funkade inte?? Så då installerade jag om Windows, vilket gjorde att allt, ALLT!!, försvann på datorn, e-postadresser, olika program, m.m & mina kort MEN eftersom att jag har lärt mig en läxa så hade jag ju iallafall sparat korten på skiva den här gången =0) Så nu har jag inte tid att sitta här, för jag har massor att fixa, bl.a en massa program till olika saker & betala räkningarna så man inte hamnar hos "Kron-Olle" ;0)

Ha det gott & kram på Er!!

Söket igår...

PUBLICERAT ♥2009-04-27 @ 08:30:08
gick kanonbra!! Jag som trodde att Lillgubben inte skulle komma till mig med sökrullen... Men det gjorde han?!! Vilken kille alltså!! Överraskad blev ju jag då, IGEN!! Jag blir så stolt över min Lillgubbe!!  Det var så himla skojsigt igår!! Fint väder, goda bullar som M bjöd på, duktiga hundar, världens BÄSTA Hundfröken, också lustigkurren P då, det finns inte ord ;0P Mycke skratt kan jag säga!! Kan ju inte bli bättre!! Det skulle vara söndag lite oftare tycker jag ;0P

Ha en bra dag & kram på Er!!


LIKA LJUVLIGT...

PUBLICERAT ♥2009-04-26 @ 11:10:03
väder idag med =0) Jag älskar sånt här väder!!
Jag tvättar & hänger ut förfullt =0)

Idag på kursen så ska vi vara ute & köra människosök, det ska verkligen bli skoj =0) Jag tog fram sökrullen i går & gick ut & kastade den & Lillgubben tog den & kom till mig =0) Hoppas att han gör det i skogen också... Inte för att jag tror det men han har ju en väldig förmåga att kunna överraska mig!! Så kanske, kanske, blir det en överraskning idag ;0P Men kära nån vad jag "babblar" nää nu måste jag gå ut igen (skulle bara in & hämta tvätten i maskin) & hamnade här?...

Mmm, surströmming skulle inte vara helt fel en sån här dag!! 
Gillar du surströmming?

Ha en ljuvlig dag i solen & kram på Er!!

Människosök är jätteskoj tycker både jag & Lillgubben =0)


Vilket väder!!

PUBLICERAT ♥2009-04-25 @ 11:54:53
Vad ljuvligt det är ute =0)
Jag & Lillgubben gick ut halv 9 imorse & vi är ute än =0)
Har äntligen våren & värmen kommit påriktigt nu?
Jag har hängt ut 2 maskiner tvätt också =0) Jag tycker att det är roligt att tvätta när man får hänga ut den, jo det är sant!!
Nu är tredje maskinen klar så nu ska den hängas =0) Jag vill försöka tvätta & hänga ut så mycket som möjligt innan jag börjar jobba!!
Jobba... sånna här dagar skulle det vara förbjudet att jobba ;0P

Ha en ljuvlig dag i solen & kram på Er!!
 

I dag...

PUBLICERAT ♥2009-04-24 @ 08:50:03
skulle egentligen jag & Lillgubben ha börjat en ny kurs, "Möte med andra hundar", men för någon dag sen så åt Lillgubben nåt snusk så han blev krasslig i magen... Han är fortfarande inte bra i magen & då är det ju ingen höjdare att stoppa i honom en massa godis... Så den kursen får vi skjuta på, TRIST!! Jag älskar att gå på kurs ju, för alltid så lär man sig något nytt =0)

Jag hoppas verkligen att magen går till sig till på söndag iallafall,
för om det är fint väder så ska vi köra människosök ute =0)
Det ska bli skoj att se om han kommer med sökrullen till mig...
Sist vi körde sök, så från början så tog han inte ens sökrullen, sen tog han
den & bar den en liiten bit & lämnade den, sen kom
han längre & längre med den, så kanske, kanske, har han förstått att han
måste komma till mig med sökrullen =0)
Info om det kommer senare då =0)

Ha en bra dag & kram på Er!!



Jag är lite nyfiken på vilka ni är som läser min blogg =0) Vissa VET jag, men inte alla...
Vilka är ni??

Tonåringar...

PUBLICERAT ♥2009-04-23 @ 07:49:03


Igårkväll...

Jag: "Hurru Steffen! Du kan väl vara snäll & gå ut med soptunnan till vägen eftersom den ska tömmas tidigt imorgonbitti?"
Steffen: "Mamma!! Ljuger du??"...

Senare...

Jag: "Steffen, ta & gå & lägg dig nu så du är pigg imorgon!! Du är ju så himla trög att få upp på morgonen nu mer... Förut när man väckte dig så studsade du upp DIREKT!! Nu får jag tjata, tjata & tjata innan du kliver upp!!"
Steffen: "Mamma!! Tiderna förändras"...



Ha en bra dag & kram på Er!!

Idag kom äntligen det nya...

PUBLICERAT ♥2009-04-21 @ 23:35:26
tjänstetecknet till Lillgubben & jättesnyggt är det =0)

Så här fin kommer Lillgubben att vara när vi kör Specialsök & Sök hädanefter =0)




Nu är det sängen nästa för mig, innan jag sommnar här ;0P 
Natti, natti & Sov så gott alla!!

Men VART är...

PUBLICERAT ♥2009-04-21 @ 09:31:49
värmen?? Jag fryser!! Det är grått & trist väder & bara 3 +grader ute!!
Jag tror jag ska ställa mig i torkskåpet ett tag, ha, ha  ;0P 

Nu måste jag ordna lite grejjer innan det är dags att gå ut i kylan & ge Lillgubben lite käk!! Brr,  jag gruvar mig för att gå ut... men det är bara att dra på sig mössa, vantar, täckbyxor & täckjacka VA!?! Det är ju rena rama vintern ju =0/

Ha en bra dag & kram på Er!!



Ps: Om du inte vill missa nåt av det väldigt intressanta jag skriver här på bloggen, ha,ha  ;0P
Så kan du premma på min blogg =0) Visste du det? Men så här enkelt är det:
Klicka på ikonen här nedan =0)
Follow gronstacity

Fullt upp HELA dan idag också!!

PUBLICERAT ♥2009-04-19 @ 22:10:50
På fm vid kl 10 gick vi ut så Lillgubben fick snoka mat =0)
 
Kl 12 skjutsade jag Nicoline, Johanneh & deras kusin J på ridskolan för Nicoline skulle testrida en shettis =0)

När jag släppt av dom så for Lillgubben & jag på kurs, specialsök =0)
Det gick bra idag men jobbigt för Lillgubben när det var 5 burkar med löptik i... Oj, oj, oj, vad han snokade & kollade runt, ungefär som... "vart är du någonstans bruden??" Ha, ha  =0P 
Han blev verkligen störd av dessa burkar med löptik i, han kunde inte riktigt koncentrera sig... Som han kan i vanliga fall!! Så det är löptik som har gjort honom "konstig"!! På em har han gått till ytterdörren & gnällt & skällt flera gånger men då har han fått lagt sig i köket!!

Efter kursen jobbade jag så jag var hemma strax före kl 20!!
Så då måste man ju kolla & fixa allt inför skolan imorgon & få trollen
i säng så dom inte är allt för trötta imorgon!!

Nicoline ska ha prao imorgon hos Torpshammars Alpacka Gård, det tycker hon ska bli jätteskoj =0)

Nu blir det sängen för mig med, jag är så trött
så snart ser jag inte vad jag skriver ;0)

Natti, natti & sov så gott!!

Go'knoppen min =0)

Fullt upp HELA dan!!

PUBLICERAT ♥2009-04-18 @ 08:53:21
Strax ska jag iväg för Nicoline & kusin J ska på ridskolan
på nåt hoppgrejjs =0)
Sen till Fränsta!!
Efter det jobba!!
Efter jobbet ska jag hjälpa Lillesyrran att städa i huset dit hon ska flytta!!
Så det var den lördagen det!!

Ha en underbar dag & kram på Er!!


Fredag...

PUBLICERAT ♥2009-04-17 @ 09:00:45
& snart söndag =0)
Specialsöket på söndag så ska vi köra på svamp som vanligt,  MEN, ha  5 burkar med löptik, som störning för att se om det är det som har gjort att Lillgubben har varit "konstig", det ska verkligen bli spännande att se hur han beter sig när vi kommer hem på söndag =0)  Han har varit  lugn nu men han vill gärna vara framför grinden när vi är ute så han får inte vara ute själv!! Inte ens en enda sekund... Tänk om han skulle rymma den lilla rackarn, huvva säger jag bara!! Vilken mardröm!!

Igår på kvällskvisten så satt han vid ytterdörren & gnällde & skällde till en gång så jag gick & hämtade honom & skulle ta in honom i köket & då lägger han sig nästan innan vi har kommit in i köket, ungefär som om: "Åh förlåt, jag glömde bort mig, jag ska inte gnälla & skälla, fööörlååååt"... Han är ju bara helt underbar min Lillgubbe!! Jag trodde ju inte att denna metod skulle funka så jag blev verkligen överraskad kan jag säga, men jag har blivit överraskad många gånger när det gäller Lillgubben ;0P  Ha, ha... Det som brukar funka på de allra flesta hundar, brukar för det mesta inte funka  på min Lillgubbe??? Han är ju väldigt speciell, men speciell på ett underbart sätt tycker JAG då =0)
Han har ju ett hyss för sig men det tänker jag inte gå in på här, just nu, men jag tänker ofta på vilken tur att Lillgubben fick komma precis hit till oss & inte till någon annan...

Alltså nu får ni inte tro att han är elak eller nåt sånt för det är han inte, han är världens snällaste, gladaste & flamsigaste vovve, men det jag menar är att det hyss han har för sig skulle nog ingen stå ut med, kanske?... Alla har väl nåt problem med sin vovve, större eller mindre?? Jag har ETT problem & jag tar hellre DET problemet än något annat!! Faktiskt gör jag det!! =0) Problemet som jag har "finns" inte där varje dag heller!! Men jag älskar honom av HELA mitt hjärta!! Mer & mer för varje dag!! Mammis brukar säga att hade hon inte känt mig så skulle hon tror att jag ljög om vad han har för hyss för sig!!

Skenet kan bedra ;0P Ha,ha..


Det känns som det blev ett djupt inlägg det här... Det är ju inte likt mig direkt ;0)

Ha en bra dag & kram på Er!!


 

Jag har ju berättat...

PUBLICERAT ♥2009-04-16 @ 08:45:45
tidigare att jag har haft otur med datorer... Ett x antal har ju pajjat så jag har förlorat massor med kort!! Men en hårddisk plockade jag ur en dator för att se om den var hel & det var den =0) Så jag hittade igen lite kort i den, inte många men några iallafall =0)
Bl.a dessa & jag tycker att det är sånna härliga bilder  =0)





Jag som trodde att våren hade kommit påriktigt när det blev ett par dagar med ljuvligt väder... Men så var det ju inte för nu snöar det...

Kram på Er!!



Fullt upp...

PUBLICERAT ♥2009-04-15 @ 23:55:53
hela dan!! Så nu känns det att man lever & har en rygg kan jag säga ;0) En tablett mot ryggen & sen är det sängen =0)

Natti, natti & sov så gott alla!!

~Onsdag~

PUBLICERAT ♥2009-04-15 @ 10:47:52
Natten har  varit lugn & nu på fm har han inte heller skällt & gnällt något!! Peppar, peppar...Jag ska inte ropa HEJ än!!
Tänk om hundar kunde prata så man fick reda på varför dom gör som dom gör ibland!!

Ha en Bra dag & kram på Er!!





  

Har inte tid...

PUBLICERAT ♥2009-04-14 @ 11:53:07
att sitta vid datorn... Lillgubben är "konstig" han bara skäller & gnäller hela tiden, inne som ute... Ute vill han försöka ta sig ut genom grinden & stängslet (vilket han aldrig har försökt med tidigare) så jag måste ha stenkoll på honom ute, det går inte att lämna honom ute själv en sekund!! Jag tror att det kan vara löptik som spökar men man vet ju inte!! Pratade med Hundfröken om detta men det är ju svårt att veta exakt vad det kan vara. Jag sa om det kanske nu är löptik som spökar så kanske det är dax för kastrering men det tyckte hon inte att man skulle ta till i första hand, om det kanske går att lösa på annat sätt!! Jag fick iallafall tipset att när han satt vid dörren & skällde & gnällde så skulle jag ta honom till ett annat rum & säga åt honom att ligga ner  & se till så att han ligger kvar... Har hämtat honom vid ytterdörren nu ett x antal gånger... Nu har han legat här i köket med mig i ca 15 minuter iallafall =0)  Nu gick han ut i hallen & la sig men han är tyst??? Får väl se hur länge det nu varar...

Lite bilder från kvällspromisen igår =0) Kanonhärligt väder!!

Mycket att snoka på =0)


DÄR var det nån spännande lukt =0)


Ibland måste Lillgubben sitta & vänta så att LillMatte hinner med =0)


Vi såg ganska så många älgspår också!!


Nicoline lekte häst också =0) Hon älskar hästar!! Hon skulle nog ha blivit en häst egentligen ;0P


Han är tyst än...??

Nu ska jag göra mig klar & fixa lite grejjer innan jag ska ner & jobba =0)

Ha en bra dag & kram på Er!!

~Måndag~

PUBLICERAT ♥2009-04-13 @ 07:56:01
Oj vilken dag det var igår... Först var vi ju ute i det fina, ljuvliga vädret innan det var dags för specialsök & det gick kanonbra!! Han var ganska så lugn & skötte sig helbra!! Hundfröken sa att jag måste nog ta tempen på Lillgubben, ha, ha,  ;0P Det är ju inte likt honom att vara SÅ lugn iallafall... Han var nog lite trött eftersom vi hade varit ute i nästan 2 timmar & stimmat innan kursen =0)

Vid halv 5 tiden så for vi & hälsade på Bästa L-L med familj. Dahnino, F & F busade järnet =0) Jag hade ju tagit med mig kameran för att knäppa kort på stollarna men kom jag ihåg det då?? NÄ!! Roligt hade dom, till tusen =0D  Alldeles innan vi skulle fara så jagade Dahnino tuppar & höns... Oj,oj,oj vad han härjade... Jag ropade, han hade tappat BÅDA öronen ;0/
Men till slut så fick jag tag i odågan & ALLA tuppar & höns klarade sig, phju!! Vilken syn kan jag säga... Man ska inte skratta men jag skrattar tyst så att ingen hör, okej!?! ;0)

Trist väder, regn!! Jag som trodde att solen hade kommit för att stanna!!

Ha en bra dag & kram på Er!!



Det ser ut som...

PUBLICERAT ♥2009-04-12 @ 10:38:17
om det blir en lika fin dag idag som igår =0) Jag älskar solen =0) När solen skiner så får jag sån energi & jag blir på så BRA humör!!

Nu ska jag ut i solen & ge Lillgubben mat =0)

Ha en bra dag & kram på Er!!


Igår, idag & imorgon=

PUBLICERAT ♥2009-04-11 @ 09:39:07
ledig =0) Skönt!! Det är första helgen jag är ledig sen jul!!

Lillgubben blir 23 månader idaggrattis till honom =0)
Nu ska vi strax äta lite påskfrukost här, ägg, sill & skinka sen blir det en låååångpromis med Lillgubben i solen, jo jag har hört att solen skulle komma idag =0) Hoppas bara att det stämmer!! Just nu ser det ju lite grått ut... Kanske detta stämmer??: "En grå morgon ger ofta en vacker dag" Ja,ja det återstår ju att se =0)

Ha en underbar dag & kram på Er!!


Detta är så himla typiskt Lillgubben när vi går promenad här hemma på Grönsta... Det finns ju inte så mycket att snoka på & då är det inte så kul att gå heller tycker han, då är det roligare att ligga på backen & rulla runt... =0) Min lilla tokstolle där!!

Långfredagen...

PUBLICERAT ♥2009-04-10 @ 22:10:32
har jag, Nicoline, Johanneh & mammis tillbringat i stan =0)
Vi for ca kl 9 hemifrån plockade upp mammis & drog neröver!!

Först stannade vi till på sjukhuset & hälsade på en vän!! Han var iallafall på bättringsvägen så det var ju skönt att få veta det =0)


Sen vidare ut till Birsta =0) Först var vi på SkoKanonen & där gjorde mammis verkligen ett klipp, 2 par skor för 100:- Jag gjorde väl i & för sig ett klipp jag med, jag köpte ett par skor åt Johanneh för 100:-

Efter det blev det en sväng på Barnens Hus, en guldgruva för barnen=0)


Sen vidare till Coop Forum & kikade lite...


Efter det blev det mat på IKEA =0) Nicoline & Johanneh åt pasta med köttfärssås, 17:- portionen inkl. mjölk & en glasspinne, BILLIGT =0) Mammis & jag åt kotlett med pommes frites & bearnaisesås, såsen är SÅ himla GOD!!


Sen tillbaka till Coop Forum & handlade lite =0) Sen till Willys & handla resten =0)


Kl 17 bar det av hemåt efter en HEL dag i stan!! Man blir ju helt slut av att flänga runt i affärer ju...Men det är ju ganska så kul också =0)


När man kommer hem ska man ju in med allt också... Inte så skoj men kul med full kyl & frys =0) När allt var inplockat så var det dags för kvällspromis med Lillgubben & det var en härlig promis på över 1 1/2 timme =0)

Nu ska jag lägga mig & läsa en tidning som jag köpte idag, jag hinner nog bara öppna den så sover jag nog... Jag känner NU vad trött jag är när jag satt mig här vid datorn...
Natti natti & sov så gott & kram på Er!!





Ännu en...

PUBLICERAT ♥2009-04-09 @ 09:30:05
gråtrist dag!! Jag får spunk på sånt här grått & ruggigt väder!! Vart är solen??

Igår på kvällspromisen så började det att toksnöa... Ska vi inte få någon riktig vår snart??

Nu: fixa tvätten!!
Sen: ut & ge Lillgubben mat & leka lite =0)
Senare: Jobba!!

Ha en bra dag & kram på Er!!




Alpackor är...

PUBLICERAT ♥2009-04-08 @ 10:21:26
himla gulliga djur!! Väldigt speciella djur!! Dom har ett speciellt läte som jag gillar, ett slags hummande liksom. Man blir lugn på något vis att vara bland dom =0) Jag hade aldrig hört talas om sånna djur innan min BÄSTASTE L-L fick idén att skaffa alpackor!!

Visst är dom söta!?!






Väldigt nyfikna djur är det =0)


 

Jag måste bara få berätta...

PUBLICERAT ♥2009-04-08 @ 09:51:37
att min Hundfröken är ju bara för go =0) Igår ringde hon & undrade hur det var med mig??? Ehm... Jo det är bara bra med mig!!?? Jaha, men du var ju så tyst i söndags så jag tänkte att det kanske var nåt... Jag förklarade varför jag varit så tyst... det var ju för att dom andra surrade ju så förbannat så jag fick ju inte en syl i vädret ;0P  Ha, ha!!  Jaha, var det så det var, då slipper jag ju gå här & oroa mig då!! Så himla gulligt av henne!!

Ha en bra dag & kram på Er!!

Nåt spännande på teven??

Hundsim...

PUBLICERAT ♥2009-04-07 @ 09:27:37
& massage är något som jag skulle vilja prova på min Lillgubbe!! Jag tycker att det låter så mysigt =0) Är det någon som har provat? Jag snokade runt lite på internet igår & hittade ett ställe i Sundsvall som har massage för hundar & hundsim. Jag ska verkligen fundera på detta =0)

"En grå morgon ger ofta en vacker dag" det brukade min mormor ofta säga & för det mesta så stämde det också!! Så nu väntar jag på en vacker dag =0)

Ha en Bra dag & kram på Er!!


Måndag...

PUBLICERAT ♥2009-04-06 @ 08:44:30
Jahaja då var det måndag igen då!! Nu är det bara 4 dagar så är det påsklov, jag längtar =0)

VART ÄR solen??!!

Nä, Nu måste jag dra!!

Ha en bra dag & kram på Er!!







~*~Fredag~*~

PUBLICERAT ♥2009-04-03 @ 09:31:17
jahapp då var det fredag igen då...

Steffen ska till en kompis efter skolan & sova över där för imorgon ska han & 3 kompisar iväg till Gissjön & angla =0)
Kom att tänka på en rolig grej som hände för några år sen...
Steffen gick i Förskoleklassen eller i 1:an & en helg skulle han sova över hos en kompis.
När han kommer hem så frågar jag vad dom hade gjort för roligt?
Han svarar: Mamma! Jag har varit i Naggen & pippat (pimplat) jag, hur stolt som helst!
Du har ANGLAT gubben, du har ANGLAT, säger jag väldigt tydligt,
samtidigt som jag håller på att kvävas av skratt =0)
Ja men tänk vilket tok det skulle kunna bli
om han skulle berätta på skolan vad han hade gjort i Naggen.....
Det kan ju bli ganska så roligt av att barn sätter fel bokstav på fel ställe =0)

Nu ska jag ut & ge Lillgubben mat =0)
Ha en Bra dag & Kram på Er!!

MATDAGS =0) Roligare att kasta ut mat som han får snoka reda på istället för att bara lägga maten i matskålen för det tycker jag är så trist...







Igårkväll när det var dags...

PUBLICERAT ♥2009-04-02 @ 17:31:41
att krypa i säng, så vem låg inte på min plats då om inte Lillgubben... =0) Jo han får ligga i sängen, jag tycker att det är mysigt att ha honom nära mig =0) Det skulle aldrig falla mig in att försöka knuffa undan honom för att jag ska få plats så jag fick lägga mig nere vid fotändan =0) Så det gick ju ingen nöd på mig inte =0)

Lillgubben har alltid sen han var valp fått vara ifred när han sover, det är jätteviktigt tycker jag!! Innan vi fick hem honom så sa jag till barnen att: När han sover så ska ni låta honom vara ifred, ni kan ju bara gå till er själva, hur skulle ni tycka att det var om någon for & pilla & grejja med er när ni sover?? Så det förstod dom =0) Annars brukar ju vissa ha en himla förmåga att röra en sovande vovve... Jag har aldrig riktigt förstått mig på det men det är som att det kliar i fingrarna på vissa... Sen när hunden vaknar till & vill ha uppmärksamhet då är det inte lika kul längre utan då blir det Gå & lägg dig!!

NU är det matdags för Lillgubben så kram på Er!!

En sovande söting =0)

Vad ÄR specialsök??

PUBLICERAT ♥2009-04-01 @ 23:26:56
Jag är väl inte den bästa på att förklara men jag ska
iallafall göra ett försök  =0)

Hunden står på ett bord medans matte el. husse står bakom en "grej"  som har en spak som man förflyttar burkarna med. Hunden ska sitta & vänta på ett kommando, tex från början när vi körde på te så använde jag kommandot jobba, nu när vi kör på svamp så använder jag kommandot svamp =0)
Specialsök innebär att man börjar med att hundarna får lukta på vanligt te i EN burk, man klickar & belönar när dom luktar i den burken. Sen ökar man burkantalet varje gång. 6 burkar = alla. När man då ser att dom fixar teet så kan man stoppa en störning i en annan burk. Störning kan då tex vara ett papper, tikdoft eller något annat.  Dom går vidare till teet, där dom får belöningen! Nu kör ju vi på svamp så då ligger det svamp i EN burk & i dom andra kan det ligga t.ex. tikdoft, salt, ketchup, kaviar, kakao när då hunden luktar i burken med svamp i så klickar & belönar man =0)

Detta kanske inte låter så himla skoj?? Men det ÄR det!! Tänk om ALLA hundar kunde få chansen att få prova på specialsök för det är ju verkligen jätteroligt!! Både för hunden & ägaren!! Att få Jobba med nosen är ju verkligen hundens lycka + att man får ju bättre kontakt & relation med sin hund +  det passar alla storlekar, åldrar, raser av hund & ägare också för den delen ;0P + det är väldigt bra för hundar som är lite osäkra, skrajja av sig & behöver stärka sitt självförtroende + att den ivriga, flamsiga hunden lär sig att ta det lugnt & kunna koncentrera sig  =0)
Hoppas att ni som inte vet vad specialsök är fick lite mer kläm på det nu!?!

Bästa L-L!! Om du fortfarande inte hajjar så får du väl följa med en söndag & kolla, vettja!?! =0)

ALLT kan hända på specialsök ;0P
Hundfrökens text till denna bild: " När Dahnino upptäckte mig på andra sidan banan skulle han hälsa lite bara men hur han bar sig åt för att få sin tunga under mina glasögon och slicka mitt ena öga det kan nog ingen förklara "
 

Om du klickar på bilden så kommer du till Bästa Hundfrökens hemsida =0)


Film på Lillgubben från...

PUBLICERAT ♥2009-04-01 @ 16:39:56
i söndags när vi var på specialsök!! Om ni blir brydd varför han får gå av bordet flera gånger så är det för att han tycker att det är så himla kul så han blir ju så exter & då vill han ju gärna använda tassen & det går ju inte om han ska snoka svamp ute, att han mosar dom innan han har visat mig dom ;0P



FULL FART =0)

Idag är det ju...

PUBLICERAT ♥2009-04-01 @ 09:49:42
1:a April & då är ju risken stor att man blir lurad... Passa er!!


Ha en Bra dag & kram på Er!!


Nytrimmad & finare =0)

RSS 2.0