gronstacity -

Lillgubben & jag har...

PUBLICERAT ♥2009-08-31 @ 22:47:19
varit på agility i kväll, vilken upplevelse kan jag säga, ha,ha,ha, jag döööör, vilken stollig vovve jag har!! När vi skulle köra första varvet så gör han 2 hinder & sen drar han järnet bortöver & upp breve huset, genom buskarna & ut på vägen... Hundfröken skyndade sig upp på vägen & sa åt honom på skarpen att gå tillbaka till mig, men vad gör han då??? Jo, han rusar järnet in där vi brukar fika & stjäl 2 blåbärsmuffins!! Snacka om att vi skrattade åt stollen, oj,oj,oj!!
Berättelsen är inte slut än... hi,hi, ;0) Andra varvet vi skulle köra så delade vi upp oss, först gick han några hinder med N & det gick bra, sen vidare till Hundfröken & det gick också bra, men när han var på väg till mig för att göra dom sista hindren så bara drog han järnet förbi & in i fikarummet & stal blåbärsmuffins igen.... Ha,ha,ha, vilken dårfink, men roligt det hade han & vi med för den delen =0)

Vad är det man brukar säga? Dom är sötast när dom sover!! Men Dahnino, han är söt jämt, hi,hi, =0)


Kram!!

Borta BRA men...

PUBLICERAT ♥2009-08-31 @ 00:16:41
hemma BÄST =0)

Vi kom hem vid 18 tiden ikväll!! Vi har haft det jättebra trots att det regnade mest hela dan igår!!

I går när vi var upp på Flatruet, (Sveriges högst belägna landsväg & ligger 925 m ö h.) så regnade det så ini tusan & blåste ännu värre!! Jag satt kvar i bilen, men barna, dom skulle ut i busvädret dom, hi,hi, =0)

Småtroll ♥


Här springer dom järnet till bilen, det blåste kallt som bara den!!


Vi var ju över en sväng till Norge också, men det regnade mest hela tiden så det blev inga kort då =0(
Men vi stannade till på en jättefin rastplats & då var vädret iaf skapligt =0) Men inga kort blev det...

Men vi var över en sväng till Norge innan vi for hem också, för barna ville ju så gärna in på en affär som låg i Brekken men när vi for förbi igår & tänkte gå in där så hade dom stängt & dom hade ju så klart inte öppet på söndagar!! Typiskt!! Men då svängde vi in till Brekkens kyrka, men den var inte öppen!! Synd att dom måste ha alla kyrkor låsta nu för tiden!! Att inte folk kan hålla fingrarna i styr...När vi for en sväng till Messlingen så fick vi se renar, massor =0)


En vit ren såg vi också, en sån har jag aldrig sett förut!! Kanske dom är ovanliga??

Vi stannade till & kollade på ett vattenfall också, Andersåfallet i Hamra, Tänndalen!! Det fanns en trappa att gå upp i också & vilken trappa sen, den var ju hur lång som helst ju!!

Det hände en ganska rolig grejj (tycker vi då, hi,hi,) när vi kom till stugan, vi läste i pärmen vad som gällde i stugan & precis när jag läser: "Inga husdjur i möblerna" så tar Lillgubben en skutt upp på tv-rums bordet & ner på soffan, ha,ha, jag trodde jag skulle svimma =0)
(Efter detta så ställde jag upp grejjer på soffan så att han inte skulle kunna lägga sig där igen... )

Tokstolle =0)


I morse när vi höll på att bära ut grejjerna till bilen så smiter väl Lillgubben ut & drar järnet på en liten upptäcktsfärd... Jag busvisslade, men jag tror att han hade tappat öronen inne innan han drog, hi,hi,  ;0) Så jag startade bilen & tutade en gång, DÅ, kom han som ett skott min lilla dårfink ;0)

Nu är det natti, natti, för mig!! Man blir ju helt slut av att flänga runt på detta vis + att man har varit ute i friska luften mest hela tiden =0)
Det bästa med att fara bort en sväng så här, är att det är så himla skönt att komma hem!!

Kram!!


Nu har vi...

PUBLICERAT ♥2009-08-29 @ 08:11:27
nästan nyss vaknat!! Vi har sovit som små grisar!! Så nu ska vi snart ut på äventyr =0) Jag håller tummarna att det blir fint väder, för igår på vägen hit så regnade det nästan hela vägen + så regnade det skapligt i natt också!! Men nu ser det ut som solen tittar fram =0)

Ha en bra dag!!
Det ska vi ha =0)

Kram!!
Idag har jag...

PUBLICERAT ♥2009-08-27 @ 12:16:05
fullt upp!! Håller på & tvättar & städar!! Senare ska det packas =0) För vi ska iväg till Ljusnedal i morgon & kommer hem på söndag!! Det blir nog en sväng över till Norge också eftersom att det ligger ganska så nära =0) Jag håller tummarna att det blir BRA väder i helgen, det skulle ju vara underbart =0)

Nu måste jag fortsätta att städa järnet här, det är ju roligare att komma hem om det är städat & fint när man far bort =0) Jag kanske, kanske, tar med mig den bärbara datorn, i så fall blir det nog en uppdatering =0)

Kram!!
Jag fick en...

PUBLICERAT ♥2009-08-27 @ 01:13:53
kommentar med en länk, om vad som inte är bra för hundar!! Har du hund? Gå in & kika här vettja =0)
Det var inte så!!

PUBLICERAT ♥2009-08-23 @ 19:57:44
Halloj där!!
Dåligt med uppdatering... Men det bara blir så ibland!!

Idag har jag & Lillgubben varit på kurs =0) ALLTID lika skoj!! Idag körde vi ute & Lillgubben var jätteduktig, alla hundar var jätteduktiga =0)

Jag fick ett samtal igår... Lilla Frida som Dahnino har varit med hade fått rävskabb, så det var ju bara att ringa veterinären så han kunde skriva ut skabbmedel!! Lättsamt nu när det finns enklare grejjer för skabb & sånt än att tvätta med schampo!! Medlet är väl ganska så dyrt, men det kan det ju vara värt när man slipper hålla på att bada & tvätta hunden flera gånger, speciellt när man har en hund som inte tycker om att bada??!! Så på kursen fick Lillgubben köra sist av alla, man vill ju inte riskera att nån av dom andra hundarna i gruppen skulle få skabb, det ska ju vara väldigt smittsamt har jag hört!!

MEN...

Jag fick ett väldigt trevligt samtal alldeles nyss, Frida hade INTE rävskabb utan hon hade fått i sig choklad & fått en allergisk reaktion av det!! Choklad är ju väldigt giftigt för hundar så det var ju TUR att det inte blev nåt allvarligt med lilla  Frida♥

Lök, rå eller tillagad är inte heller bra för hunden, den kan ge blodbrist!! En grejj som jag inte hört tidigare är att om hunden skulle komma över en bulldeg, jaa då kan det gå illa... En jäsande deg utvecklar etanol som ger alkoholförgiftning. 300 gram deg kan ge en hund på 20 kilo en alkoholhalt på 4,2 promille!!

Nu ska jag ut i det härliga vädret =0)
Kram!!

♥Gullisar♥

Då var sommarlovet...

PUBLICERAT ♥2009-08-19 @ 07:49:25
slut för mina troll då!! Det gick fortare än fort det!! Jag tyckte nyss att det var avslutning...

Nu är det bara att se fram emot novemberlovet ;0) Men som dagarna bara rusar förbi så är vi ju snart där =0)Agility har vi varit på...

PUBLICERAT ♥2009-08-17 @ 23:17:35
Ikväll =0) Det var hur roligt som helst, jag sitter & flinar nu när jag tänker på vad skojigt vi hade, både hundarna & vi =0) Nicoline var också med ikväll & hon tyckte också att det var skoj & hundarna tyckte att det var skoj att gå några hinder med henne =0) Så hon ville följa med nästa måndag också!!

En bild från förra måndagen =0) 

Texten till bilden som Hundfröken hade skrivit var: "Nu var det ett tag sen Dahnino var med och kan hundar "spela apa" så var det exakt vad han gjorde, så vi fick många gapskratt den här kvällen och det är ju så det ska vara har vi roligt har hunden roligt."

Det blev många gapskratt den här kvällen också men inte bara åt Dahnino, hi,hi, ;0)

Nää nu blir det go'natt för mig!!
Kram!!

ÄNTLIGEN är det...

PUBLICERAT ♥2009-08-16 @ 10:36:04
söndag!! Det innebär kurs för mig & Lillgubben, specialsök =0)
Regn!!

PUBLICERAT ♥2009-08-15 @ 23:31:59


Ikväll gick jag en promis på byn med Lillgubben ♥ & Lillgubben (Steffen ♥ )
Men fy vad vi blev blöta, men det finns ju inga dåliga väder,
bara dåliga kläder ;0) Vi hade dåliga kläder...
Dags att skaffa ett regnställ tror jag!!
Fastän det regnade & vi blev blöta så var det mysigt =0)Rengörning...

PUBLICERAT ♥2009-08-15 @ 11:55:14
av badpoolen!! Första gången jag gjorde rent poolen så tappade jag ur vattnet när vattnet var alldeles grönt, nästan svart, men vilket jobb & stå där & skura rent när den var tömd, det var ju hur smutsigt som helst både på golvet & väggarna i poolen!! Så av det lärde jag mig att hälla i klor så att vattnet var rent innan jag tappade ur vattnet!! Såå mycket enklare, inget skurande i efterhand!!Det har inte blivit mycket badande denna sommar för det har ju mest bara varit dåligt väder!! Trist!! Man får hoppas på att vi får en fin höst istället nu & hålla tummarna att nästa sommar blir bättre än denna!!

Nu: ska jag ut & plocka igen lite grejjer så att det går att klippa gräset =0)
Sen: Blir det jobb hos mammis =0)

Ha en bra dag!!
Tjillevippen!!För någon dag sen...

PUBLICERAT ♥2009-08-14 @ 23:41:28
så blev jag ju så brydd på Skorpan!! Innan jag gick & la mig den natten så ställde jag upp kattluckan så att den lille skulle kunna följa med sin mamma in, så morgonen efter så antog jag att den lille hade följt med sin mamma in för då satt Skorpan i groventrén & jamade!! Skorpan låg uppe på kylrummet i groventrén mest hela dan så jag antog att även den lille låg där uppe, men jag kunde inte se den!! Jag kollade runt i hela "grovis" men såg den ingenstans... Men katter är ju bra på att gömma sig & på att vara tysta!! Men idag på fm så fick jag syn på den för den lekte med Skorpan, jag fram med kameran fortare än fort & japp, 3 bilder blev det på sötingen ♥ Men HUR ska man få en kattunge tam som är född UTE & förmodligen ALDRIG sett en människa förut??? Men, men, det ordnar sig på nåt vis =0)

Tittut, hi,hi, ;0) (Längst ner till vänster tittar sötingen fram)


Hur söt som helst ju!!


VEM kan motstå en sån här liten sockertopp?? ;0)


Tjillevippen!!


Jag berättade i ett...

PUBLICERAT ♥2009-08-14 @ 10:20:23
tidigare inlägg att jag köpt en sele åt Lillgubben!! Jag köpte en sele för att se om han drog mindre... 2 första kvällarna gick han hur fint som helst men tredje kvällen drog han som tusan!! Så fort han drog så fick han komma tillbaka till mig & sätta sig en stund, jag fick ta tillbaka honom 6, 7 gånger, nu går han som en kung!! Ljuvligt =0)

Lägg märke till kopplet som nästan ligger på backen, innan han hade sele så var kopplet alltid mer än sträckt kan jag säga!! 


Tjillevippen!!


Idag fyller...

PUBLICERAT ♥2009-08-14 @ 10:10:13
Johanneh 9 år, 9 ÅR!! VA!?! Tiden går såå himla fort, man hänger ju inte med riktigt... 9 År???Jag & Dahnino gick...

PUBLICERAT ♥2009-08-14 @ 10:06:11
på en fotopromenad igårkväll =0) Lillgubben & jag gick & filosoferade tillsammans, vad mysigt det var!! Jag älskar min hund så himla mycket, det går inte att beskriva med ord, han gör mig så lycklig

Lite bilder från promenaden:

Först stannade vi till på bron & tittade på vattnet, dom släppte ju på vattnet igår för att det skulle fixas nåt på vattenfall!! Jag gillar när det forsar vatten, vilket ljud, det brusade bra kan jag säga =0)
När man står på bron & tittar rakt ner i vattnet så blir man ju alldeles yr i luvan...


Hittade en jättefin blomma att knäppa på =0)


Lillgubben sitter såå fint & väntar medans jag knäpper kort =0) Gulltrollet mitt!!
När vi skulle vända så la sig ju Dahnino... som vanligt när man vänder håll, han tror jämt att man ska gå hem, men så var inte fallet...


Men kom nu då gullgubbe, sa jag, nää då lägger han sig så här istället,
såå himla typiskt honom, ha,ha, min lilla Pajjas ;0)


Såna här blommor har jag sett massor utav... men...


såna här har jag aldrig sett någon gång förut!!


Lingon fanns det också, lite här & där!!


Lillgubben står & kollar på vattnet som forsar =0)
Kanonväder var det ju också för ovanlighetens skull =0)Tjillevippen!!Brydd...

PUBLICERAT ♥2009-08-13 @ 01:56:00
Jag blir så brydd på våran ena katt... Hon kan vara borta i flera dagar, kommer hem, oftast sent på kvällen, äter som en stolle, & sen drar hon järnet igen?? Så har hon hållt på en längre tid, månader!! Hon kom in för ett tag sen, hon åt så jag tror maten kom ut genom öronen ;0) Men jag vet inte VAD det är med henne nu, just ikväll, hon springer bara in & ut & bara jamar???... hmm... undra om man ska gå ut & kolla läget, jag kanske har fulla gårn med kattungar???

Lite senare...
Nu har jag varit ut & kollat & mycket riktigt så var det som jag trodde, men bara EN kattunge såg jag... Gammal? Hmm, jag skulle kunna tippa på ca 6-8 veckor kankse?? Men HUR får man tag på en liten kattunge som är född UTE & förmodligen ALDRIG har sett en människa... Jag som tänkte sova, men det sket sig ju... Nu måste man ju klura ut hur man ska få tag på den lille, INTE bra om det blir en massa vildkatter inte, det kan ju bli hur många som helst då ju ;0) Katter är ju nästan som kaniner, ha,ha, ;0)

Nu ska jag fundera, så bli inte brydd om jag är gråhårig nästa gång du träffar mig, he,he, ;0)

Tjillevippen!!


2 år 3 månader...

PUBLICERAT ♥2009-08-11 @ 10:44:28
blir Lillgubben idag?? VA!?! Det är 2 år & 1 månad sen vi fick hem honom!! Vart har tiden tagit vägen?? Jag tyckte ju att det var nyss som vi hämtade hem honom...

Valptiden gick så fort, för fort tycker jag!!


Sötaste ♥


Kram!!

Jag BLEV...

PUBLICERAT ♥2009-08-10 @ 22:39:15
överraskad kursen ikväll =0) Dahnino var kanonduktig!! Han tyckte att det var jätteskoj för det såg man på hela han!! Han flög fram som en liten stolle, ha,ha, ;0) Första varvet på agilityn körde jag själv & det gick faktiskt bra, han gjorde det han skulle & brädan klarade han galant & den tyckte han var så himla rolig så den gick han på 2 ggr på raken!! Andra varvet gjorde vi lite annorlunda, jag tog dom första hindren sen tog N över & till sist Hundfröken!!
Mitt i alltihop så rusade han järnet en sväng & full fart mot Hundfröken & världens hopp rakt upp på brädan, vad vi skrattade, vilken stolle,
vilken syn ;0) Synd att man inte filmar såna där gånger när det händer lite skojiga grejjer!! Sista gången gick N själv runt med Dahnino & det gick superbra, dom var så himla duktiga båda två!!Nu längtar jag tills det blir måndag igen =0)

Tjillevippen!!ÄNTLIGEN måndag!!

PUBLICERAT ♥2009-08-10 @ 11:08:51
Ikväll så ska jag & Lillgubben på kurs, vi ska börja på Agility igen, det ska bli så skoj + att det ska bli spännande & se om han är intresserad av det nu, för när vi körde det sist när vi var med, så var han inte intresserad för 5 öre??... Fastän han kan & har gjort allt förut... Men man kanske blir överraskad?? Han har ju en väldig förmåga att överraska en, den lilla Pajjasen, hi,hi, ;0)Kursen igår var jättebra, mycket hade jag ju hört förut, men man kan ju aldrig höra för mycket av hundsnack, hi,hi, =0) Jag blev ju kvar till sist, som vanligt!! Jag var inte hemma förrän klockan var 23.45!!

Jag säger bara det, vilken hund jag har, jag är överlycklig & stolt att jag har en sån underbar hund som jag har!! Det är inte alla som har det!! Men jag har ju inte fått han så gratis heller, jag har jobbat, jobbat, jobbat & jobbat med honom + att jag har haft ett himla tålamod, ett tålamod som jag inte trodde att jag ens hade... Hur hopplöst det än kan kännas, så får man inte ge upp!!

Min gulliga lilla Pajjas ♥Nu ska jag göra hemlagad senap till mammis restaurang =0)

Ha en bra dag!!

Kram!!


Idag blir det jobb...

PUBLICERAT ♥2009-08-09 @ 10:29:16
igen!! Men idag får jag smita iväg tidigare för jag ska på kurs kl18, det ska bli jätteskoj!! Kursen jag ska på handlar om etologi (läran om hundar) det är bra med teori ibland också =0)

Ha en bra dag!!
Det ska jag ha =0)
Kram!!
Jag är såå himla...

PUBLICERAT ♥2009-08-08 @ 23:13:44
sugen på jordnötsringar, grillchips, godis & dricka men inget sånt finns hemma!! Hade det funnits hemma så hade jag inte varit ett dugg sugen på nåt sånt, vad konstig man är ;0)
Nu blir det...

PUBLICERAT ♥2009-08-08 @ 11:46:56
jobb, jag ska vara hos mammis & bl.a. fritera kyckling för hon ska ha kinamat, 3 små rätter, idag & imorgon!! Mums fillibabba!!

Kram!!
Sollefteå!!

PUBLICERAT ♥2009-08-06 @ 12:24:48
Igår var vi ju & hälsade på morfar på sjukhuset i Sollefteå!! Han mådde iallafall skapligt, han trodde att han skulle få åka hem imorgon =0)
På vägen hem så stannade vi till & gick in på 2 loppisar, mycke grejjer var det!!

Efter det så stannade vi till vid Boda rastplats, men vad flygmyror det var, fy, dom tycker jag inte om...


Sen stannade vi till vid Lidens gamla kyrka...


...men porten in till där kyrkan står var låst, så vi kunde inte gå in & titta!!


Lidens gamla kyrka!!


Klockstapeln vid Lidens gamla kyrka!! Fin!!


Sen var vi upp en sväng på Vättaberget!!
Sista stället vi stannade till på var Åsens såg, en sevärdighet!!
Nicoline hittade en dörr på sidan av sågen som var öppen så då gick vi ju såklart in & kollade läget =0) Jag gillar gamla byggnader & sånt från "Förr i tiden"

När vi var ner till Järvsö för ca 3 år sen så var vi till ett ställe som heter Karlsgården & det var häftigt kan jag säga =0) & som tur är så har ju barnen samma intresse =0)

Nu är det dags att göra nån nytta här så...
Tjillevippen!!

Idag ska vi...

PUBLICERAT ♥2009-08-05 @ 11:38:47
jag, mamma, Nicoline & Johanneh åka till Sollefteå & hälsa på min morfar som ligger på sjukhus!! Han har legat på sjukhus i över 2 veckor nu ='0(  Men han är iallafall på bättringsvägen =0) Nicoline & Johanneh tyckte att det var tråkigt att det var så kort bit vi skulle åka, för det är ju bara ca 14 mil ;0) Dom hade ju helst velat åka miinst 100 mil, ha,ha, dom är ju för goa =0)

Nu måste vi dra så
Tjillevippen på ett tag!!

Kram!!
Kvällspromis...

PUBLICERAT ♥2009-08-05 @ 00:15:52
på byn blev det ikväll + att vi tog med en massa papper till återvinningsstationen så nu är det bara resten kvar... När vi hade gått en liten sväng så träffade vi U som var ute med sin hund!! Den hunden har aldrig gillat Dahnino, men nu var det skillnad, skoj =0) Vi promenixade med vovvarna & Dahnino gick såå fint & brydde sig inte om att det gick en tjej framför!! Jag har aldrig varit ute & gått med nån annan med hund så där nångång förut, men nu när det gick så bra så var det faktiskt riktigt skojigt =0) Men det är ju klart att det beror väl kanske på vilken hund det är också!?! Som avslutning så fick dom busa järnet på hockeyplan!! Så Lillgubben sover nog som en stock i natt!! Men det gör han ju annars med =0)

Nu ska jag snoka runt lite på nätet sen måste jag sova, för imorgon ska jag, mammis, Nicoline & Johanneh fara & hälsa på min morfar som ligger på sjukhus i Sollefteå!!

Tjillevippen!!

Nu har jag fått...

PUBLICERAT ♥2009-08-04 @ 11:34:00
svar på lungröntgen & det var inget fel på dom =0) SKÖNT, nu slipper man oroa sig för det då!!

Tjillevippen!!
Kram!!


Nu har jag provknäppt...

PUBLICERAT ♥2009-08-03 @ 21:24:25
med min nya kompakta digitalkamera, igen, men nu när det var ljusare ute =0)

Hyffsade kort måste jag säga, men det är ju en fin modell också, hi,hi, ;0)


Börjar bli trött efter allt bus =0)


Helt slut...


Nu är det dags för kvällstur med Lillgubben!! Vi får se om det blir skogen eller nåt annat!! Igår var det ju meningen att vi skulle till skogen, men när vi nästan var framme där vi brukar vara, så stog det värsta största älgen, med värsta hornen inte allt för långt ifrån vägen... Jag som är livrädd för älgar sa ju direkt att, här kliver inte jag ut, tänk om den där storingen kommer & är arg som ett bi... Hemska tanke!!
Nicoline knäppte ju kort på älgen som jag tänkte ladda upp, men hon laddade aldrig ur kameran innan hon for iväg idag!! Så jag får ladda upp bilden en annan dag istället!! Hon & klassen har åkt på miniklassresa till Kälen =0) Skoj att det blev bra väder!!

Tjillevippen!!
Kolla vilken fin...

PUBLICERAT ♥2009-08-03 @ 20:54:23
mugg jag fick av min gulliga Lillesyster ♥ när hon kom hem från Gotland idag!! Sötaste Du!! ♥ Älskar dig så tusans ♥Texten i muggen: Du är en lojal & kärleksfull vän. Du är alltid ett stöd & du är bra på att inte avslöja hemligheter. Nära eller långt borta, du är alltid här. Du är världens bästa syster.

Fin va!?! 


Färg eller svartvit?

PUBLICERAT ♥2009-08-03 @ 12:31:09
Vad tycker du är finast, färg eller svartvit?


Fy tusan vad vidrigt!!

PUBLICERAT ♥2009-08-03 @ 12:24:11
För känsliga läsare: LÄS INTE!!

Lillgubben har ju en sån där "matmatta" som man ställer vattnet & maten på & när vi har ätit så brukar vi ställa ner våra tallrikar där!! Jag skulle plocka i disk i maskinen & skulle ju då ta upp tallrikarna som stog på "matmattan" en liten tallrik hade hamnat i hörnet, så när jag böjde mig & skulle ta upp den så bara kryllar det av vita små maskar där, fy faan, det var det vidrigaste jag nånsin har varit med om, fy vad vidrigt alltså, det går inte att beskriva, jag ryser i hela kroppen... Under "matmattan" ligger det en död ödla, BLÄ!! Förbaskade katter att dra in & inte äta upp...

Usch vilket otrevligt inlägg, men det bjuder jag på, ha,ha, ;0)

Tjillevippen så länge!!
Söndag!!

PUBLICERAT ♥2009-08-02 @ 20:37:53
Dålig uppdatering här... Trist för er som är in här varje dag & så finns det inget nytt att läsa!! Men nu så =0)

På fm innan jag skulle fara iväg & jobba så möblerades det om i sovrummet, så nu ska jag ha min bärbara dator där inne i stället, i stället för på köksbordet, för det är väldigt irriterande när man måste flytta den varje gång man ska använda hela bordet!! Så nu kan jag använda min nya skrivare också =0) Är ju liite besvärligt att ställa fram den på köksbordet när man ska använda den & sen plocka undan den när man är klar, då blir det ju så att man inte använder den!!

Pratade med BÄSTASTE Hundfröken förut så nu ska jag & Lillgubben gå på Agility på måndagar =0) Det ska verkligen bli skoj att få träffa alla igen =0) Jag har saknat er så in i norden!! Den 16 augusti börjar vi på specialsök igen =0) Specialsök är så himla roligt!!

Sent igårkväll så kom Steffen & in & undrade om Retstickan var hemma, nää svarade jag & undrade varför han frågade!! Det ligger en död kissemiss nere i diket, vi for ner & kollade & det var våran lilla Retsticka som låg där, stackars liten ='0( Vi har ingen aning om vad som har hänt... Om den har blivit påkörd eller om det är nåt djur eller nåt annat!! Det var ju tur att grabbarna var ute & kollade efter grodor, annars hade vi ju aldrig hittat henne!!

Nu blir det kvällstur med Lillgubben!! I kväll drar vi till skogen så han kan vara lös & snoka järnet som han älskar!!

Jag har inte ens hunnit knäppt nåt med den nya kameran heller, fullt upp varje dag!! I morgon kanske det blir nåt kort!!

Svar på lungröntgen har jag inte fått än, men jag ska ringa & kolla upp svaret i morgonbitti!!

Ha en trevlig kväll!!
Kram!!

 

RSS 2.0