gronstacity -

Nu har vi nyss kommit hem!!

PUBLICERAT ♥2008-10-31 @ 16:38:55
Jag, Lillgubben, Johenneh & Nicoline har varit i Fränsta & uträttat lite ärenden. När vi var i Fränsta så passade vi på att ta en promis med Lillgubben. Vi hade det jättemysigt & skojigt på promisen. Det blåste lite kallt men efter en stund hade vi ju fått upp värmen så det var riktigt skönt faktiskt. Sen for vi ner till mammis & käkade, jag åt pizza, mums vad gott det var!! Man blir ju hungrig av att promenixa ju!! Så nu är vi hemma en snabbis bara för snart ska jag skjutsa Nicoline till kusin J för dom ska på halloweendisco på ridskolan & dom ska sova över där. Vilket myspys =0) Jag ska fara iväg med "Hundfröken" på en lydnadstävling. Det har jag aldrig varit på någongång så det ska bli spännande!!

Nää, nu har jag inte tid att sitta här längre för vi måste dra nu!!

Puss & hej på ett tag!!

Redan Fredag??

PUBLICERAT ♥2008-10-31 @ 09:52:26
Den här veckan har verkligen gått fort, för fort... Så brukar det vara när barnen har lov... Eller veckorna går fort ändå tycker jag, man hinner bara säga måndag så är det fredag, liksom ;0)

Nu ska jag snart gå ut med Lillgubben i detta ruggiga väder, just nu blåser det lite & är 62,8 plusgrader ute???... närå jag bara skoja, termometern är lite knäpp bara, så jag har ingen aning om vad det är för temperatur ute faktiskt, men det ser kallt ut... men det är bara att klä på sig varmt & gilla läget =0DPuss & hej på ett tag!!
Än kan jag inte skapa ett...

PUBLICERAT ♥2008-10-30 @ 16:44:19
konto på Tradera. Jag pratade med Tradera på fm & ville kolla upp så att dom hade fått mitt brev med polisanmälan + personbeviset. Hon jag pratade med skulle kolla upp det & återkomma med mejl till mig under dagen. Nu har jag fått mejl av Tradera där det står att: "I och med att det är ett pågående polisärende så kan vi dessvärre inte ordna så att du kan skapa dig ett eget konto förrän det att polisen varit i kontakt med oss. Så ta gärna kontakt med polisen och be de återkoppla till oss så att vi kan hjälpa dig."
När jag kontaktade polisen för att få nya papper om anmälan så skrev jag också att dom skulle kontakta Tradera, men det har dom tydligen inte gjort. Så nu måste jag mejla till polisen igen & hoppas på att dom den här gången kontaktar Tradera. Jag får vänta ett tag till nu då innan jag kan göra några klipp!!

Ikväll ska Lillesyrran & jag till mammis & ha myspyskväll med film, chips med dipp, dricka & godis Ikväll ska vi se på Beck -Hämndens pris, en av dom bästa av Beckfilmerna tycker jag.

Filmens handling
Det är natt. En polisbil stannar vid en punkterad skåpbil på en ödslig väg: två yngre män är i färd med att byta däck. Poliserna kliver ur radiobilen och erbjuder hjälp. Plötsligt kliver en tredje ung man ur skåpbilen. En av poliserna reagerar direkt - mannen är en välbekant kriminell, han förstår omedelbart att han är igenkänd. Han har dessutom rånat ett militärlager för tio minuter sedan, och har bilen full med vapen och sprängmedel. Situationen är ohållbar. Senare hittas båda poliserna skjutna till döds på ett sätt som liknar en ren avrättning. Martin Beck kopplas in och får alla resurser han behöver i jakten på de okända mördarna. En jakt som kompliceras av att Becks kollega, Gunvald, var mycket nära vän med en av de mördade poliserna och bokstavligt talat är beredd att ta till vilka metoder som helst för att hitta mördaren.

& hej på ett tag!!

TRADERA

PUBLICERAT ♥2008-10-30 @ 09:03:29
Jag kan inte bli medlem på Tradera för att någon har använt MINA uppgifter. Detta hände för snart 2 år sedan. Jag blev ju jättebrydd när det ringer människor & frågar om bl.a en mobiltelefon som jag skulle ha haft till försäljning på Tradera. Jag sa att jag är ju inte ens medlem på Tradera, men uppgifterna som han uppgav om mig, min adress & telefonnummer stämde ju... Samma dag eller dagen efter ringer så ringer det en kille & frågar NÄR barnvideofilmerna kommer som dom hade köpt av mig, ÄVEN att dom hade betalat in på "mitt" konto, + att det var barnets sparpengar... Vad jag kände mig skyldig fastän jag inte hade gjort något, men det kunde ju inte dom som ringde veta. Jag polisanmälde detta även han som ringde om filmerna gjorde en polisanmälan. Några månader senare får jag ett samtal av polisen som talar om att dom vet vilken som gjort detta & att det var en typ neröver & att det inte var första gången som han hade sysslat med sånt här. Tiden har ju bara gått men jag tycker att Tradera är en bra sida & man kan ju göra många klipp. Jag kontaktade Tradera & frågade hur JAG skulla kunna bli medlem & dom svarade att jag skulle skicka in papper på polisanmälan + ett nyutskrivet personbevis. Jag har skickat in papprena till Tradera men har ju glömt bort att kolla om dom har fått mitt brev. Så det ska jag ta & kolla upp NU.  & Hej på ett tag!!

Nu är det Go'natt...

PUBLICERAT ♥2008-10-29 @ 23:52:07
för mig!! Ska lägga mig & läsa lite innan jag knoppar. Jag har börjat läst boken  Smulan -med smak på livet! en bok som handlar om en hund, en Golden Retriever =0)


& Go'natt & sov så gott, ALLA!!

Det har snöat!!

PUBLICERAT ♥2008-10-29 @ 19:45:39
När vi for ner på byn så började det att snöa!! Men på vägen hem så hade det slutat. Glömde ju bort att ringa om vinterdäck idag så jag MÅSTE komma ihåg att göra det imorgonbitti. Så när jag får på vinterdäcken så blir det väl ingen mer snö... Jag tycker att det alltid är såå himla gruvsamt innan snön har kommit, men när den väl har kommit så tycker jag att det faktiskt är mysigt med snö!

Jo jag glömde ju att tala om att jag har fått en kameraväska av mammis (en tidig julklapp) =0) BRA för nu slipper jag bära kameran i en CoopNära plastpåseNu blir det kvällspromis med Lillgubben för klockan 21 ska jag se på Oskyldigt dömd på 4:an & kl 22 ska jag se på Insider på 3:an.


& hej på ett tag!!

Grattis!!

PUBLICERAT ♥2008-10-29 @ 08:00:34
Till den Coolaste tjejen på byn, som har namsdag idag <3 Älskar dig!!
Tänk vilken koll jag har ibland... Blir impad av mig själv ju!!

Igårkväll när jag gick ut för att ta kvällspromis med Lillgubben så när jag kom till postlådorna så ser jag något som rör sig innanför grindarna på Vattenfall, men jag tänkte att det kanske bara såg ut så... Men när vi kommer närmare så börjar Lillgubben att snoka som bara den. Han snokar runt & drar hit & dit, bråttom som bara den uppför trappan & fortsatte att snoka & ner igen med FULL FART!! Jaa, han var alldeles tokig, så jag fick ju bekräftat att det var något djur som hade gått där & vad jag tror, så var det nog en grävling. Jag blir såå fascinerad över vilken grym snok dom har, hundarna, helt sanslöst hur dom kan känna lukten på det viset!! Det är såå himla roligt att se när han far fram på det viset, men ännu roligare när det är snö, så att man kan se spåren efter djuret, för då vet man ju iallafall vad det är för djur han spårar!! När vi kom in efter promisen så var Lillgubben HELtrött så det tog inte lång stund innan han la sig & somnade. Han sover ÄN, den lilla sömntutan =0)


Puss & hej på ett tag!!

Då var det gjort då!!

PUBLICERAT ♥2008-10-28 @ 17:31:16
Skönt, nu är det bara att komma ihåg att betala OCH posta brevet till vägverket!!


Nu har jag ju piggnat till igen... Ibland kan det vara så att jag är hur trött som helst, då brukar jag tänka att, ikväll SKA jag lägga mig tidigt!! Men OFTAST blir jag uppe jättesent?? Konstigt det där!

Imorgon ska jag ringa & fixa nya vinterdäck, inte alls kul att lägga pengarna på sånt men ett MÅSTE. Men samtidigt vill jag ju ha BRA däck det käns ju lite säkrare iallafall =0) Jag brukar ha dubbdäck, egentligen vet jag inte varför men det har bara blivit så... Men vintrarna har ju blivit såå konstiga nu för tiden så dubbarna är ju för tusan borta INNAN snön & halkan kommer???

Jag har ju mest flängt runt idag så NU blir det bloggrunda för mig!!

Tjing på ett tag!!

Ingen vila här inte...

PUBLICERAT ♥2008-10-28 @ 16:02:34
Jag fick ju en tid för korttagning nu kl 16.30. Men jag gillar inte att bli fotograferad... Men, men, nu har jag ju inte så mycket att välja på så det är väl bara att gilla läget!!

Puss & hej igen då!!

Nu har jag nyss...

PUBLICERAT ♥2008-10-28 @ 15:55:09
kommit hem. I morse kl 9 tog jag en långpromis med Lillgubben nere på byn. När vi gått klart så plockade jag upp mammis & T & drog ner till stan för att käka julbord, mums vad gott det var! Skaplig frukost!! Efter det så for vi till Bergsåker & kollade på mammis häst som hon har hos en tränare där. Vi fick även se när han sprang på banan & han var jätteduktig! Jag är ju inte såå insatt i den hästen men han är typ runt ett år & har nyss blivit inkörd & allt går jättebra med honom. Jättekul!!
Jag tog ut Lillgubben så han fick titta på hästarna men han var inte ett dugg intresserad av dom... Han hade jämt göra att snoka där andra hundar hade varit =0)

Barna har ju varit ensamma hemma & det har gått bra!! SKÖNT att jag kan lita på dom, att dom inte gör en massa dumheter när man inte är hemma! Den värsta "dumhet" dom brukar göra är att gegga ihop smör, mjöl, mjölk, ägg mm. Men det hade dom inte gjort idag =0)

NU är jag TOKTRÖTT så jag bara MÅSTE vila, orkar nästan inte hålla ögonen öppna...
Men innan jag vilar så ska jag beställa tid för korttagning.

Men puss & hej på ett tag!!

~*~GRATTIS~*~

PUBLICERAT ♥2008-10-28 @ 07:54:18
Till mig själv, för idag har jag haft körkort i 10 år!! 10 ÅR!! Oj vad tiden går... Jag fick hem papper för typ 2 månader sen att jag måste förnya mitt körkort, men det har ju jag HELT glömt bort... Så jag måste ta & beställa tid för korttagning & jag SKA göra det IDAG!!
ÄVEN Grattis till den goaste grabben på byn,
som har namnsdag idag <3  Älskar dig!!

& hej på ett tag!!

Mina planer...

PUBLICERAT ♥2008-10-27 @ 16:25:16
En idé som jag tog från Sofies blogg =0)Go'kväll!!

PUBLICERAT ♥2008-10-26 @ 23:23:49
Måste ju få skryta igen då =0) Jaa, jag vet att det är mycket skryt nu men jag blir ju såå mallig över min Lillgubbe!! På kursen körde vi ute 2 svängar & Lillgubben flamsade ju runt som vanligt, först... men mitt i flamset så snokade han upp burken med svamp i, snacka om att jag blir stolt!!

Nu har jag nyss surrat i telefon med mammis, kan du gissa hur länge?? Nää, jag tänkte väl det, vi surrade i 3 timmar & 40 minuter!! Liite ont i örat bara... ;0P

Nu sitter jag & väntar på att Oskyldigt dömd ska börja, jag missade ju det i onsdags så nu måste jag kolla på reprisen & det börjar kl 00.00. Kanonbra serie!!

NU: Snoka runt på nätet innan det börjar på teven
SEN:


~*~Äntligen Söndag~*~

PUBLICERAT ♥2008-10-26 @ 12:35:53
IGEN =0) Tyckte ju nyss att det var söndag... Dagarna bara rusar iväg!! Jag & Lillgubben ska ju på kurs, specialsök, kl.15.

På fm kom T med Charlie så grabbarna fick busa lite!!


Vilket kanonväder det är idag =0) Älskar solen jag!! Jag har tvättat hela fm & lagt undan en massa ren tvätt. Jag får sån energi när det är sol ute!! Det skulle vara sol VARJE dag!! Tänk vad mycket man skulle få gjort då!!

Igår var ju barnen, jag & mammis till stan & handlade. Jag gjorde iallafall ETT klipp, förra gången vi var ner till stan så köpte jag chaps till Nicoline, dom kostade då 149:- Men dom var för små så vi tog med oss dom igår & bytte dom till ett par större & jag fick tillbaka 100:- Glatt överraskad blev ju jag!! Dom hade halva priset på massor med hästgejjer. Mammis köpte 2 par ridbyxor till Nicoline för 98:- SKAPLIGT!! Snygga var dom ju också!! (Dom hade kostat 299:- från början) Jag köpte ett par ridbyxor sist vi var till stan & då kostade dom 149:- & DET tyckte jag var ett BRA pris!!
Vi kutade runt på olika affärer, bl.a Rusta, Ica Maxi, Stadium mfl. Men tiden går ju såå himla fort!! Det sista vi gjorde var att åka på Willys & handla mat, för det är det som är det tråkigaste!! Men skönt med full kyl & frys =0)
Köpte en "Julskinka" också som jag ska grilljera nu, MUMS FILLIBABBA!! Det är ju såå gott på macka med hemlagad senap på =0)

NU: Grilljera skinka
SEN: Fixa tvätt & dammsuga
SENARE: Ut & leka med Lillgubben
ÄNNU SENARE: Kurs med Lillgubben =0)

& Hej på ett tag!!

~*~Underbara Lördag!!~*~

PUBLICERAT ♥2008-10-25 @ 09:58:42


Idag ska ju barnen & jag till stan & handla lite. Så nu ska jag se till att dom gör sig klara. Jag måste ju lämna in Lotto med joker också så man kan drömma lite ;0)

En historia bara...
Vet du vad höjden av förnedring är??? När en man med fullt stånd springer rakt in i en vägg... & BRYTER NÄSAN


Vad ska du göra idag då?

& Hej på ett tag!!

Fredag & ÄNTLIGEN lov för barnen!!

PUBLICERAT ♥2008-10-24 @ 15:08:11
Men även för mig Jag slipper höra väckarklockan på morgonen, försöka få upp trötta barn, kolla så dom får något i magen, borstar gaddarna, ha med sig allt i ryggan osv... SKÖNT med lov!! Vi har inte planerat att göra något speciellt på lovet. Det enda är väl att vi ska till stan imorgon & byta en grej som vi köpte sist när vi var till stan + att vi ska handla på Willys!! Det är ju inte såå himla kul att handla mat men det är kul med en full kyl & frys

Idag blir det middag nere hos mammis, mums fillibabba!! Jag tror att det blir pizza för mig LÄTTSAMT när man slipper laga mat själv!!

Jag missade ju Oskyldigt dömd i onsdags så nu MÅSTE jag komma ihåg att kolla på reprisen på söndagkväll. Brukar du titta på det?

Nää nu har jag inte tid att sitta här!! Jag har MASSOR som jag borde göra, bl.a städa bilen!! Jag fattar inte hur det kan bli såå mycket grejjer i bilen?? Man skulle ju kunna tro att vi bor i bilen, TYP...
& Hej på ett tag!!


Det blev inge vila här inte!!

PUBLICERAT ♥2008-10-23 @ 12:53:25
Precis när jag hade somnat till så kommer T & ska låna datorn. När han for så kröp jag ner i sängen igen & försökte somna om men vad händer då?? JO, telefonen ringer! Så det var väl inte meningen att jag skulle vila? Äh, vad gör det? Sova får man väl göra när man blir gammal!! Så nu ska jag ta & uträtta lite ärenden, som jag skulle ha gjort för länge sen... Men bättre sent än aldrig!!
SÅ      
på ett tag!!

Trött som tusan är jag!!

PUBLICERAT ♥2008-10-23 @ 08:42:43
Igårkväll var jag ju på aktivitetskurs (Agility) med Lillgubben & det gick jättebra!! SKOJ!!
Det blev ganska så sent, vi var inte hemma förrän klockan var 22.15??
Men det blir ofta så att man blir kvar & surrar hund & om
lite allt möjligt!!
Så det blev ju sent igår, som vanligt!! Men jag tänkte iallafall lägga mig i tid!!
Men vid kl. 23 så får jag ett sms av BÄSTASTE L-L att deras voffsing va ute på upptäcktsfärd
Så jag ringde upp henne så vi blev ju sittandes i telefon i typ nästan 2 timmar!!
När vi lagt på så efter en kort stund så får jag ett till sms där det står att han kommit hem...
Man kan ju undra vad den lilla voffsingen gör i den STORA skogen i kolsvarta mörkret??
Jag säger bara, TOKSTOLLE!! Men SKÖNT att han till slut kom hem iallafall!!
Jag blev ju sittandes vid datorn till klockan var strax efter 2 tror jag.
Jag la mig & bläddrade runt bland kanalerna & det blev Miami Ink, det är ju helt sanslöst hur duktiga människor det finns!! Helt otroligt hur dom kan få till såå snygga tatueringar!! Jag har ju fått för mig att det ska göra jädrans ONT att bli tatuerad, men människorna på teven gör ju INTE en min av att det gör det minsta ont, på något sätt??? Men det GÖR det väl, eller?? Jag har ingen tatuering, har Du?

NU: blir det ett par timmars vila, käns som att det behövs!!
SEN:
Bloggrunda =0)
SENARE: Ut & busa & träna med ♥Lillgubben♥ min. ÅH, vad jag ÄLSKAR han!! Att man kan Älska ett djur så vansinnigt mycket, det trodde jag inte, men nu VET jag!!


& hej på ett tag!!
Här går jag & tror att det är...

PUBLICERAT ♥2008-10-22 @ 09:52:32
tisdag men det är ju för tusan onsdag
Dagarna bara rusar iväg ju, man hinner ju inte med!!

För några veckor sen så sökte jag praktik på ett äldreboende & igår fick jag svar att det var okej Det känns spännande, fast samtidigt nervöst, eftersom jag aldrig har jobbat inom vården förut. Hoppas att det yrket är något för mig!!

Idag har jag massor som jag borde göra... men vi får se hur det blir med det!! EN sak i taget! Först ska jag iallafall slänga i en maskin tvätt! Nejje, FÖRST ska jag kolla bloggar & SEN ska jag slänga i en maskin tvätt!!


& på ett tag!!


Hemma igen...

PUBLICERAT ♥2008-10-20 @ 23:25:14
efter en myspyskväll med mammis & Lillesyrran!! Vi tittade på Beck, Spår i mörkret. Jag har sett den förut, men jag har ju sett alla, flera gånger dessutom =0) Nästa myspyskväll ska vi se på Beck igen, Hämndens pris, blir det då.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet + att jag ska fixa några julklappar!! Med vissa grejjer MÅSTE man ju vara ute i tid med... Det går liksom inte att drösa på, till dan före julafton inte!! Som jag annars är specialist på att göra
Sen är det sovdags! Kan ju vara BRA att lägga sig i tid någon kväll iallafall!!

Jag måste få skryta igen...

PUBLICERAT ♥2008-10-20 @ 17:48:48
om min Lillgubbe   Igår på specialsöket så körde vi först på banan sen gömde vi burken med svamp i,  (i rummet där vi brukar fika). Jag tog in Dahnino & sa svamp & han började att snoka runt i rummet & hittade burken!! Han är ju bara såå himla duktig ju!! Vi har ju bara tränat svamp förra gången & igårkväll.

Idag har jag varit på utvecklingsamtal med Nicoline & allt var bara bra!! Det är såå kul när det går bra för barnen i skolan

Ikväll ska jag & lillesyrran till mammis & ha myspyskväll. Vi ska titta på film & äta chips med dipp & dricka dricka


Nu ska jag ut & leka med Lillgubben ett tag innan jag ska till mammis!

Puss & Hej på ett tag!!~*~Äntligen Söndag~*~

PUBLICERAT ♥2008-10-19 @ 11:56:28
Så Lillgubben & jag får gå på kurs, specialsök =0)
Nu har vi ändrat tiden så idag börjar vi klockan 15 istället för klockan 19. BRA tycker jag så det slipper bli såå himla sent + att man slipper gå & vänta HELA dan innan kursen börjar!!

Jag blev ju inte klar med städningen & tvättningen igår så det är bara till att fortsätta idag! Inte lika inspirerad idag då det är skitväder, men, men, det är bara att köra på!!  Men det ser ju ut som om att det håller på att klarna upp nu =0)

Lite bilder från låååångpromisen igår. (Klicka på bilderna om du vill, så blir dom större)

   

Nää nu har jag ju inte tid att sitta här inte, om jag ska få någonting gjort idag!!
Så puss & hej på ett tag!!

~*~Lördag~*~

PUBLICERAT ♥2008-10-18 @ 12:03:24


Idag blir det städning & tvättning HELA dagen!! Men först blir det en lååååång promis med Lillgubben =0)
Solen skiner ju =0) Då blir jag på bättre humör & allt blir mycket roligare liksom!!

En bild på min gulliga Lillgubbe!!


Puss & hej på ett tag!!


Torsdag!!

PUBLICERAT ♥2008-10-16 @ 11:21:53
Hejsan svejsan på er!!
Nu har nyss Lillgubbens BÄSTA kompis T åkt hem. Dom har ju såå himla roligt!! Lillgubben är alldeles slut.


Så nu ska jag passa på att lägga mig en stund, blev ju sent igår som vanligt, så jag känner att jag behöver vila. Måste ju vara pigg för jag & barnen ska till stan sen på em & köpa ett par nya ridbyxor åt Nicoline & en innebandyklubba till Steffen. Efter det ska vi på China & mumsa i oss mat!! Mammis kanske också skulle följa med men hon har inte riktigt bestämt sig ännu, men känner jag henne rätt så kommer hon att följa med, för inte kan hon motstå att äta på China inte =0)

Jaa som ni kanske har märkt så håller jag på att grejja med designen IGEN...& jag är inte klar än...Kanske det aldrig blir klart heller
Tänk att man aldrig blir riktigt nöjd!!
Det är ju verkligen bra att Designa Din Blogg finns så man får bra förklarat hur man ska göra!!

Nu blir det vila en stund

Puss & hej på ett tag!!

Jag hittade en tävling hos...

PUBLICERAT ♥2008-10-15 @ 20:00:36
T H E R R E & jag är ju självklart med & tävlar om en personlig almanacka!!
Tävlingen slutar måndag 20 oktober kl.10.00Onsdag!!

PUBLICERAT ♥2008-10-15 @ 13:38:34
Halloj!!
Jag har nyss kommit hem. Jag har varit nere på byn & gått promis med Lillgubben. Efter det var jag till Bästaste L-L & passade hennes sötungar + lillvovven dom nyss har fått hem. Men hu va liiten hon var men såå himla söt!!

Annars är det inget speciellt idag förutom det vanliga då som tvätta & städa. Det finns aldrig något slut, men man ska väl vara glad att ha något att göra ;0P

Igårkväll så var ju jag & Lillgubben på Aktivitetskurs (Agility) & det går bara bättre & bättre för varje gång. Det känns jättekul!! Han har blivit mer koncentrerad jämfört med från början för då hade han NOLL koncentration!!
Det är så synd att ingen av oss tänkte på att filma dom första gångerna + att filma nu, för då hade man ju VERKLIGEN sett skillnad! Men, men det är lätt att vara efterklok...

Nää nu har jag inte tid att sitta här längre utan nu är det till att börja med det som måste göras!

Puss & hej på ett tag!!

Tisdag!

PUBLICERAT ♥2008-10-14 @ 09:10:43
Hejsan Svejsan!!
Nu har jag iallafall fått klarhet i varför jag inte får mejl när jag får en kommentar i bloggen + även från Bloggkoll. Skönt att veta att det inte är jag som har råkat gjort nåt!!

Har provat photoshop lite, men jag kan ju ingenting... Det skulle nog vara kul att lära sig =0)
Ska fundera skarpt på det! Det finns ju såå mycket man kan göra med photoshop, har jag sett.
Det här fick jag till iallafall

Nu blir det bloggläsning sen MÅSTE jag ta itu med all den rena tvätten!!

Tjing på ett tag!!

Hejsan Svejsan =0)

PUBLICERAT ♥2008-10-13 @ 08:28:29
Måndag igen då! Idag ska jag på arbetsförmedlingen, igen. Tyckte ju nyss att jag har varit dit men det har redan gått 2 veckor sen sist?? Vad jag tycker att tiden går fort ibland, nästan lite för fort. Man hinner ju inte med liksom.
Igår var jag & Lillgubben på kurs, specialsök. Igår provade vi svamp så det ska bli jättespännande att se om han fixar att hitta det lika bra som han hittade teet, men det tror jag nog för han är ju såå duktig min Lillgubbe!! Lät ju lite skrytigt det där men jag blir såå himla glad när han fixar det han ska göra, för jag tror ju att han inte har fattat riktigt vad han gör eftersom han är som en värsta pajas!!Nu är det bloggrunda & sen blir det te & rostade mackor till frukost

Tjingeling på ett tag!!

Jag vet att jag är tjatig...

PUBLICERAT ♥2008-10-12 @ 17:11:24
Men jag blir ju galen när det inte funkar som det ska!!
Jag får forfarande inget mejl om jag har fått en kommentar i bloggen, inte heller från Bloggkoll??? Jag får ju annan e-post & jag kan ju skicka, VAD TUSAN ÄR DET SOM ÄR FEL?? Finns det nåt snille där ute med något tips?
Jag har Windows vista & Windows mail.

Nää nu ska vi dra ner till mammis & käka innan grabben ska på innebandyträning.

Tjing på ett tag.

GRATTIS!!

PUBLICERAT ♥2008-10-11 @ 13:47:05
Min goaste Lillgubbe blir 17 månader idag


Tänk vad tiden går fort, för fort ibland!! Jag tyckte inte att det var länge sen han kom hit till oss & då var han bara 8 veckor
och bara så här liten:(klicka på bilderna om du vill, då blir dom större)Ha en bra lördag!!

Go'morron!!

PUBLICERAT ♥2008-10-10 @ 07:50:22
Egentligen har jag ju inte tid att sitta här nu heller! Måste ju göra mig klar för jag ska ju till tandläkaren. Jag måste ju hinna gå en promis med Lillgubben också =0) Efter tandläkaren ska jag till mammis & mumsa i mig frukost!
Nää, måste dra nu...

& på ett tag!!

PS: Jag väntar, väntar & väntar, på något gott...Jag får spunk!!

PUBLICERAT ♥2008-10-10 @ 01:14:41
Jag kan inte begripa varför jag inte får mejl från Bloggkoll eller när jag får kommentarer i min blogg...
Jag tycker inte om när det inte funkar som det ska, speciellt när jag inte har varit & fingrat på några inställningar någonstans!
Men det är väl så det är med datavärlden, bara att gilla läget antar jag!

Nu är det sent igen... Jag skulle VERKLIGEN trivas med att ha ett nattjobb Jag vet inte hur det har blivit riktigt, förr var jag alltid en morgonmänniska men dom senaste 2 åren har jag blivit en kvälls-nattmänniska Kanske har det med åldern att göra Men hur vore det om jag skulle ta & lägga mig istället & iallafall försöka sova, istället för att sitta här & skriva en massa trams

Imorgon ska jag till tandläkaren & dit har jag inte varit på 3 år, skönt att man inte behöver ränna där stup i kvarten!!

En historia bara...
En man & en kvinna hade varit gifta i 30 år. De bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa & åkte till Florida där de hyrde en lägenhet. På morgonen vid frukostbordet efter en het natt tittade kvinnan ömt på sin make med lidelse & sa: "Vet du, det bränner lika mycket i bröstvårtorna på mig när jag ser dig nu som för 30 år sedan!" "Inte så konstigt", svarade maken. "Den ena hänger ju i teet & den andra ligger ju i gröten!" 


Jag blir så brydd...

PUBLICERAT ♥2008-10-09 @ 14:27:43
Jag får inga mejl när jag har fått en kommentar i bloggen, inte heller från bloggkoll....
Igår fick jag det men inte idag
Jag har inte ändrat något i inställningarna heller...
Är det så för dig?

Tjing på ett tag!

Det är inget strul!!

PUBLICERAT ♥2008-10-09 @ 09:10:16
ALLT är som vanligt, verkligen skönt!!

Go'morron!!

PUBLICERAT ♥2008-10-09 @ 08:40:39
Nu har jag nyss blivit klar med hemlagade senapen som mammis ska ha på sin Restaurang,
det känns verkligen skönt att den äntligen är fixad

Har ringt på arbetsförmedlingen men har inte fått något svar där än... Jag tycker inte om när det strular till sig!!

Igår fick jag ett brev av Svenska Spel för att jag hade mejlat dit & tyckt till om deras nya look. Som tack för det fick jag en trisslott men som det tyvärr inte var någon vinst på, men spännande & kul var det att skrapa för man kan ju aldrig veta om man vinner eller inte...
Plötsligt händer det


Idag händer det inte nåt speciellt här inte, förutom det vanliga, som tvätt, disk, plocka ihop & dra en svängom med snabeldraken =0)
Men först fortsätta att ringa till arbetsförmedlingen så man får det ur världen & efter det en bloggrunda, som blir allt större & större...


& på ett tag!!Hmm...

PUBLICERAT ♥2008-10-08 @ 08:36:35
Här går jag & är jätteglad för att allt har ordnat sig!!
Men i själva verket så har det strulat till sig...  

~*~Det här med kommentarerna~*~

PUBLICERAT ♥2008-10-08 @ 07:38:09


TACK ALLA som svarat + TACK till er som tycker att ♥Lillgubben♥ är så fin & duktig
Så nu ska JAG göra så här, svara i min blogg som jag alltid har gjort tidigare MEN ställs det en fråga då svarar jag både i min blogg + i bloggen som frågat, det måste ju bli helbra!?

För det är ju inte alltid man kommer ihåg i vilken blogg man har kommenterat i.
JAG är väldigt DÅLIG på att kommentera själv men jag börjar att bli bättre på det!!
När jag började att blogga så hade jag bara några få bloggar som jag var in & läste i varje dag men det blir ju bara fler & fler bloggar som man går in på, blir som en drog det här med att läsa bloggar
Men det är kul att läsa om hur andra tycker & tänker om saker & ting & vad alla pysslar med på dagarna

NU är det bloggläsning för fulla muggar!!

Tjing på ett tag!!
Go'kväll!!

PUBLICERAT ♥2008-10-07 @ 21:38:38

Nu ikväll så skjutsade jag, Nicoline & Kusin J till ridskolan. Johanneh ville vara med dom medans jag for på aktivitetskurs (Agillity) med Lillgubben. Han var såå himla DUKTIG ikväll =0) Jag kan ju berätta att han har mest bara flamsat på & varit okoncentrerad dom andra gångerna... Jaa, en riktig pajas!! Men så ikväll klarade han av alla hinder jättebra, även vippbrädan gick han på själv!! Skapligt! Det var även en ny grej med den här gången, en säcktunnel, den är öppen en bit från början, sen är den platt, svårt att förklara men hoppas att ni fattar =0) Den sprang han igenom utan problem!!
Har inga bilder från ikväll så här är några bilder  från en annan gång =0)


Efter kursen så for jag ju hämtade töserna på ridskolan, men skoja vad roligt Johanneh & en kompis till henne hade haft då... Dom hade väl gått in i en kohage & Johanneh hade väl såklart sjunkit ner i leran till knäna så att hon satt fast! Tur att det var en snäll karl där på ridskolan som traskade ut i kohagen & fick loss henne. Tur att jag hade ett par säckar i bilen som hon fick sitta på!! Det var bara hem & in med tösen i duschen. Ska ta hand om stövlarna imorgon dom är ju inte allt för fina kan jag säga!!

Nä nu ska jag kolla runt på nätet innan det blir natti, natti för mig!!
Tjing!!
HUR gör du?

PUBLICERAT ♥2008-10-06 @ 15:24:04
När man får en kommentar i bloggen så brukar jag svara här i min blogg.
Men kom ju att tänka på en sak, det kanske är bättre att svara i bloggen som lämnat kommentaren (om den har en blogg då såklart) & den som inte har en blogg svarar man på kommentaren i sin egen.
Hur gör du?

på ett tag!!Bli en fnul du mä =0)

PUBLICERAT ♥2008-10-06 @ 08:29:58
Fixa ett konto på Fnul du också =0) ENKELT, det tar bara ett par sekunder att fixa. Din profil visas på andra sajter du besöker & du får reda på vilka som besöker din sajt!

NU: Bloggläsning
Så Tjing på ett tag!!

JAG är en MALLGRODA!!

PUBLICERAT ♥2008-10-05 @ 23:46:04
Jag har varit på kurs med Lillgubben nu ikväll. Men vad han var DUKTIG idag, jaa jag är JÄTTESTOLT över min ljuvliga, goaste lilla pajas =0) Specialsök innebär att man börjar med att hundarna får lukta på vanligt te i en burk, man klickar & belönar när dom luktar i den burken. Sen ökar man burkantalet varje gång. Så nu är vi uppe i 6 burkar = alla. När man då ser att dom fixar teet så kan man stoppa en störning i en annan burk. Störning kan då tex vara ett papper, tikdoft eller något annat. Alla stannade ju till på tikdoften, hanarna alltså =0) MEN dom gick vidare till teet, där dom får belöningen! Jaa det är såå himla kul att se när hundarna jobbar. Ikväll så fick burken med te stå gömd på golvet i ett annat rum, för att se om hundarna hade fattat kommandot man använder sig av vid "banan" så när jag & Dahnino kommer in i rummet så säger jag åt honom att jobba, han började att snoka runt lite men sen måste han ju hoppa på & kolla in alla som satt där inne i rummet först innan han fortsatte med det han skulle göra, och han hittade burken, snacka om att jag blev överraskad men jag blev ju SUPERGLAD också så klart!! Min lilla pajas klarade detta 2 gånger av 2 & han var den enda som gjorde det också. VA?? Han som är den som är MEST pajas av alla på kursen!! Förstå att jag är mallig!!

Jag har ju jobbat hos mammis idag också så det har inte blivit mycket framför datorn idag inte! Så nu måste jag snabbkolla lite bloggar innan jag ska krypa i sängs.

  och SOV GOTT!!Värsta...

PUBLICERAT ♥2008-10-05 @ 09:42:52
blåsvädret är det här & regnar gör det också... Trodde ju att detta väder skulle ge sig någongång!!
Jahaa, går man ut nu så är det till att hålla i hatten!!

Igår pratade jag med G, (uppfödaren till min hund) hon är såå himla trevlig, go & snäll!! Jag har ju bara kännt henne i drygt 1 & 1/2 år, men det känns som om jag kännt henne hela livet =0)
Hon vet inte hur hon ska göra än, men kanske ska hon ta valpar på Dahninos mamma igen. Vi får ju se hur det blir, om det blir en till vovve här i familjen till sommaren eller sommaren efter. Spännande!!

HOPPSAN!! nu blev det strömavbrott här...Så det blåser ju ganska så skapligt iallafall! Jaa, det är ju bara att vänta & se hur länge det tar innan den kommer tillbaka. 
Men
på en stund!!Bättre =0)

PUBLICERAT ♥2008-10-03 @ 21:08:13

Känns det nu, lite iallafall =0) Jag har ju fått lite mat i magen & legat i sängen & slö-tittat på dumburken.
Har börjat läsa en ny bok också, Såld heter den. Skriven av Natasja T & Vera Efron. Det är en sann berättelse. Jag är ju bara på tredje kapitlet än, men vad jag har hört så ska den vara väldigt bra! Lättläst är den iallafall =0)
<---Klicka på bilden om du vill veta vad boken handlar om.

NU: Snoka runt på lite bloggar =0)

Hej svejs på ett tag!!

Jag vill HA...

PUBLICERAT ♥2008-10-03 @ 17:46:20
MASSOR med ENERGI!! Känner mig såå LÅG! Det är vädret, som gör det! Men när jag var yngre så påverkades jag aldrig av att det var dåligt väder, men för några år sedan så började det?? Tror att det kom i samband med översvämmningen som var år 2000. Jobbigt är det iallafall att bli såå påverkad av att det är dåligt väder!
Påverkar vädret dig?

Jag väntar, väntar, väntar OCH väntar på något, något gott


Puss & hej på ett tag!!

Men HU!! Vad det...

PUBLICERAT ♥2008-10-03 @ 08:53:55
är ruggigt. Jag fryser jag!! Nää, jag ska ta & krypa ner under täcket jag & mysa med goaste govovven =0) MYSPYS!!Så Tjing på ett tag!!

Nu är det Go'natt...

PUBLICERAT ♥2008-10-02 @ 23:53:40
för mig!! Är ganska så trött! Även trött på tråkvädret, får ju spunk snart om det inte slutar att regna!

OCH

Regn, regn, regn.....

PUBLICERAT ♥2008-10-02 @ 09:21:00

Fy vad det ska regna! Inge trevligt att vara ute då ju! Så det blir en innedag idag också....


Lillgubben & jag var ju på kurs igår, men tänk vad han flamsade dom 2 första gångerna, vad brydd jag blev, för han var ju såå himla duktig i söndags, men det fick ju sin förklaring, han va ju bajsis ju!! Så efter det att han fått gjort ifrån sig, så gick det ju kanonbra

Till morron har jag hunnit tvättat 2 maskiner + att jag hängt upp det också
Så nu blir det frukost & en bloggrunda innan jag fortsätter med tvättning & städning!

Det känns fortfarande som om jag väntar på något,något gott

Puss & Hej på ett tag!!

Pannkaka blev...

PUBLICERAT ♥2008-10-01 @ 18:00:52
det till middag idag, kan ju lätt bli så när barna får välja =0)
Men jag tycker ju om pannkaka så det gjorde ju inget. Men det värsta är ju att det är väldigt tidsödande att stå & steka!!
Jag brukar ha hallonsylt & smör till mina pannkakor, det tycker jag är supergott!
Gillar du pannkaka? Vad brukar du äta till dina pannkakor?

Nu ska snart Lillgubben & jag på kurs =0)
Det skulle ha varit aktivitetskurs (agillity) men det regnar ju så då ska vi köra specialsök istället.
Lillgubben har blivit såå duktig =0) Dom 2 första gångerna så va han som en pajas...Han störde sig själv helt enkelt... Men jag tror att han gör så där när han inte riktigt vet vad han ska göra liksom. Så i söndags va han JÄTTEDUKTIG!!
Ska bli kul att se om han är lika duktig ikväll, men det tror jag nog!!

Ikväll ska jag titta på Oskyldigt dömd som börjar kl 21.00. Förra avsnittet var ju iaf bra! Ska du titta på det?

Nää nu måste jag fixa godis att ta med till Lillgubben. Jag måste även leta reda på min klicker som jag inte vet vart jag har lagt någonstans... Hmm, JAG brukar säga till barnen: Men lägg grejjerna på SAMMA STÄLLE VARJE GÅNG, så vet ni vart dom är!! Undra varför inte jag gör det??

OCH På ett ta

RSS 2.0