gronstacity -

Fortsättning av...

PUBLICERAT ♥2010-04-19 @ 18:16:47
dammsugarträning & koppelträning!! Det går bättre & bättre!! Han är inte rädd för dammsugarn MEN den låter så ini helsicke illa, det är ju tur att den går att justera mellan max & min!! Raven går ju fram & tar korv som ligger uppe på dammsugaren när den är igång =) Igår drog jag munstycket efter golvet, lite brydd blev han ju vad det var för en konstig varelse, men när han gick breve mig & dammsugarn så fick han korv, han tog korv från munstycket också, när dammsugarn gick, så han är ju inte skrajj på nått sätt utan han måste väl bara vänja sig vid oljudet & att den kan röra på sig... Dahnino han är helt sanslös, han flyttar sig INTE när man dammsuger så han får man dammsuga runt, liksom, hi,hi, ;)

Igår kväll gick vi på en kortpromis för att träna att gå i koppel & det gick bra, bråttom hade han så man hade ju jämt göra att hänga på, ha,ha, ;D

Hemma igen så blev det fullt ös på grabbarna =)
Jag måste få tala om vilken underbar hund Dahnino är, vilket TÅLAMOD han har med Raven, helt sanslöst alltså!! Har Dahnino en grejj som han vill ha för sig själv, så kommer Raven & ska ta den, då drar Dahnino upp läppen men Raven dit igen & försöker ta den, då morrar Dahnino men Raven dit IGEN & försöker ta den, Dahnino gruffar till åt Raven men Raven på IGEN & innan det är färdigt så låter han Raven ta grejjen!!


Idag har vi varit ute hela dan!! Kyligt i luften & blåsigt men SOL, härligt om man klär på sig!!

Igår kväll somnade han strax före kl 22 & vaknade till vid 4 imorse men han somnade om & sov till kl 6!! Man kan ju inte säga annat än, LYXIGT =)

Just nu sover Raven men när han vaknar så ska vi gå ut igen =)
Man måste ju ta vara på alla fina dagar =)

Kram ♥

koMMenTarer
Postat av: ML & Jallu

Kul att höra att koppelträningen går bra!! :D Vi har liksom inte behövt träna på det :P jag bara satte kopplet runt halsen och så gick vi haha!



Dom är så fina tillsammans, dina hundar. :)

2010-04-19 @ 22:37:33
URL: http://jallukulta.wordpress.com/
Postat av: Nillah

*Svar till ML & Jallu*: Första gången Raven fick koppel på sig så gick han inte ett enda steg, han satt som fastklistrad i backen, ha,ha, ;D Men det går bättre, nu hoppar han fram som en kanin ;)



Mm, jag tycker också att dom är så fina tillsammans =)

2010-04-20 @ 06:34:13
URL: http://gronstacity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0