gronstacity -

Dåligt!!

PUBLICERAT ♥2009-10-31 @ 14:14:56
Det är dåligt med uppdateringar här... Men jag lever iaf ;)
Jag har inte suttit vid datorn så mycket heller den senaste veckan!!
Det beror på att jag har pysslat med annat ;)

Funderar mycket om detta kring avloppet... Det funkar ju behjälpligt, så att man iaf kan tvätta nån maskin, diska, duscha typ blöta sig, slå av vattnet, tvåla in, skölja av, slå av vattnet, & man törs ju absolut inte spola ner nåt papper i toan för tänk om det skulle bli helt stopp, då blir man ju tokig ju... NÅT är det ju som är fel, men VART sitter felet & VAD är det som är fel?? Jag hoppas att det ska ordna sig & att det inte blir allt för dyrt...

Ha det bra & Kram ♥

Avloppet!!

PUBLICERAT ♥2009-10-27 @ 14:50:45
Jag pratade med LH igår & han tyckte att nödlösningen vi gjorde förra gången inte var någon idé att göra igen, det var bättre att lägga pengarna på att gräva!! Har fått tag på ritningar på avloppet men jag vet inte om jag blev nå klokare av det... Ska ut & kolla nedanför huset om det finns nån annan brunn som tillhör mitt hus... Det känns som om detta iiinte kommer att bli direkt billigt... Jag blir såå trött på att allt som pajjar är såå himla dyrt!!

Nää, nu ska jag fortsätta att sticka på mina tjocksockar så jag kommer ifrån verkligheten ett tag, hi,hi, ;)


Tjing!!
Jag grinar!!

PUBLICERAT ♥2009-10-26 @ 14:12:20
Nu är det nåt tok med avloppet, igen...Varför har jag sån otur hela tiden???
Efter regn kommer solsken, men när faan kommer solskenet?...

♥ÄNTLIGEN så har...

PUBLICERAT ♥2009-10-26 @ 01:05:57
jag kommit igång med stickningen igen =) Tjocksockar är projektet just nu!! Jag hade ju börjat & fått klart en socka men den andra började jag bara på & sen blev det inge mer, men nu så =) När den är klar så blir det tjocksockar till barnen så nu ska här köpas garn & stickas så stickorna glöder, ha,ha, ;)

Nu är det natti, natti för mig för jag är såå himla trött, har blivit många sena nätter nu ett tag... Så nu nattar jag tidigt ;)Kram!!

♥Du glömmer väl...

PUBLICERAT ♥2009-10-24 @ 23:02:31
inte att ställa tillbaka klockan i natt!?!
Tjing!!

Kors i taket!!

PUBLICERAT ♥2009-10-24 @ 16:42:22
Steffen (han är 14 år) städar på sitt rum ;)  Jo, han brukar ju plocka ihop & så men det har väl aldrig hänt att han både dammsuger & torkar golvet!! Hmm... är det nåt lurt på gång?? Eller smittar det av sig tro, hi,hi, ;)

Nu måste jag hänga tvätt & slänga i en ny maskin!!

Tjing på ett tag =)

Jag har lämnat...

PUBLICERAT ♥2009-10-24 @ 14:56:23
in Lotto med Joker, så nu hoppas jag på storvinst... Om jag vinner så ska jag tusan anställa en städerska hi,hi, =) Jo, det är roligt att städa OM det fick vara fint längre än en kvart så ;)Tjing!!

Städdag!!

PUBLICERAT ♥2009-10-24 @ 12:39:08
Idag ska det städas järnet här!! Jag & Lillesyrran började i Nicoline & Johanneh's rum igår, vi höll på i nästan 6 timmar & det är inte klart än..., pinsamt, men det är dagens sanning ;) Kära nån alltså vad dom kan dra på... Helt sanslöst!! "Att städa medans barnen är små är som att skotta när det fortfarande snöar" så sant så!!
Ett avbrott i städningen... för nu måste jag fara & handla litte, men jag är hungrig & DÅ är det inte bra att handla, det kan ramla ner så mycket onödiga grejjer i vagnen då ;)

Kram!!

VARG!!

PUBLICERAT ♥2009-10-22 @ 08:50:31
Igår när jag, L-L, J & J for till Fränsta så såg vi en VARG som sprang alldeles framför bilen på E14, strax före brandstationen, sen sprang den in på vägen som går bakom brandstationen, vi följde efter den i ca 10 minuter & det var verkligen COOLT att få se en varg!! OTURLIGT nog så fastnade den inte på bild för det var för mörkt, synd!! Hörde även att det var en som hade sett en varg här nere på byn igår morse... Nu hoppas man ju på det bästa att den drar iväg härifrån & att den hittar tillbaka till sin flock eller hittar en ny!! Jag håller tummarna =)Kram!!


♥ Stan i dag!!

PUBLICERAT ♥2009-10-19 @ 07:18:15


I dag ska jag, mammis, Lillesyrran & K till stan!! Mammis behöver grejjer till restaurangen, bla, dricka & hamburgare!! Mammis har haft inbrott på restaurangen som hon upptäckte på fredagsmorgonen när hon kom dit!! Det som dom hade tagit var, enkronor, 1½ liters drickor, hamburgare & bröd...

Det snöar... Jag gillar ju vintern om det inte blir allt för kallt, men så här från början så är det lite gruvsamt tycker jag!! Men man vänjer sig ;)

Varför går tiden alltid fortare när man måste passa en tid??? Iallafall så känns det som om tiden går supersnabbt ;)

Ha en bra dag!!
Kram!!♥ INTE lätt!! ♥

PUBLICERAT ♥2009-10-17 @ 10:43:53
Jag försöker att välja ut 12 kort på Lillgubben ♥ till fotokalendrar, det är INTE lätt kan jag säga!! Jag har ju tusentals att välja bland... Men jag måste fixa detta nu, för vips så är det ju julafton ;)

Jag har traderat också, en sån där FURminator, (Reducerar hårfällning med upp till 90 procent genom att avlägsna underull och löst hår utan att skada täckhåren!!) Så nu hoppas jag att den funkar så där bra som jag har läst om den... När jag har fått hem den & provat den så skriver jag här på bloggen om hur jag tycker att den funkar =)

Ha det gott!!
Kram!!

Jag har iallafall hittat ett kort som ska vara med i kalendern, så nu är det bara resten kvar ;)AJ!!

PUBLICERAT ♥2009-10-15 @ 15:27:15


I måndags när vi gick kvällspromisen med Lillgubben så hittade han ett litet runt ben av något slag... Det var ju mörkt så det var ju lite svårt att se... Han började att tugga på det & jag blev ju lite nervös att det skulle gå sönder så att han skulle sätta i halsen, så jag öppnade munnen på honom & började gräva runt & precis när jag var på väg att få ut benet så tar han ett nytt tag & biter mig i tummen!! Som ju naturligtvis INTE var meningen, han skulle ju ta ett nytt tag om benet men det råkade bli min tumme i stället... Det var helt & hållet MITT FEL!! Men AJ vad det gjorde ont!! Nu är det iallafall lite bättre, men fortfarande lite öm & blå på tummen!!

Nu ska jag se till att barnen får nåt i magen innan det är dax för Nicoline att fara på ridskolan =)

Kram!!I morgon...

PUBLICERAT ♥2009-10-10 @ 21:09:48
åker jag, mammis & Lillesyrran till Östersund med tåg =) Vi ska bo på hotell också, mysigt!! Vi åker tåg för att man vet ju aldrig vad det blir för väder... Vi ska bo på hotell för att vi ska slippa kliva upp så himla tidigt på måndagmorgon... För på måndag kl 8.30 ska vi på kurs om narkotika!! Vi var ju i väg på ansvarsfull alkoholserveringskurs den 28 september & kursen nu på måndag är del 2 kan man säga!! Ska bli spännande tycker jag =) Dessa kurser har jag möjlighet att få gå eftersom att det är genom mammis restaurang!! Förra kursdagen avslutades med ett prov där man skulle svara på 30 frågor varav man måste ha 26 rätt för att bli godkänd & få ett Diplom men för att få Diplomet så var man även tvungen att gå narkotikakursen!! Ska bli spännande att se om man får nåt Diplom eller inte =)

Kram!!


Före & efterbilder...

PUBLICERAT ♥2009-10-07 @ 16:59:07
Sen Dahnino blev trimmad!!
Bättre sent än aldrig, hi,hi, ;)

Före (Här ser man knappt halsbandet)


Efter ( Här syns det att han har ett blått halsband)


Före (Svansen är väldigt utväxt)


Efter (Svansen som den ska vara, trimmad & fin)


Före (Mycket hår fram på halsen & svansen hänger nästan ända ner i backen)


Efter (Hals & svans som det ska se ut)


Efter


Det blev ju inga höjdarkort, men man ser ju iallafall skillnaden =) Jag ska säga att det är inte lätt att knäppa heller när han flyger runt mest hela tiden, hi,hi, =)

Kram!!

Hejsan!!

PUBLICERAT ♥2009-10-05 @ 15:02:58
Som ni märker så uppdaterar jag dåligt, väldigt dåligt, om JAG får säga ;)
Jag tror att jag har drabbats av bloggtorka!!
Jag tycker synd om er som är in här på min blogg varje dag & upptäcker varje gång att jag inte har uppdaterat, stackars er ♥

Verkligen en fin höstdag idag, alla dagar skulle vara som denna =)
I morse tog jag & Lillgubben en morgonpromis i det härliga vädret, det var ljuvligt!!

I kväll blir det agility med Lilgubben, hmm, undra vad han ska hitta på för hyss denna gång då, den lilla Pajjasen, hi,hi,  =)

Ha det gott!!
Kram på Er!!

RSS 2.0